Завершився чат з Павлом Костіциним (СТБ)

30 Липня 2009
28056
30 Липня 2009
12:12

Завершився чат з Павлом Костіциним (СТБ)

28056
Завершився чат  з Павлом Костіциним (СТБ)

30 липня на ТК завершився чат з Павлом Костіциним, ведучим «Битви екстрасенсів» (СТБ).

 

Павло Костіцин дав відповіді на запитання читачів ТК про особливості п'ятого сезону «Битви екстрасенсів», про те, як потрапити у програму, яке враження на нього справили маленькі діти з екстраординарними здібностями та неприхованою агресією, та не менш неординарні, хоча й більш стримані дорослі.

 

 

 

Нагадаємо, у п'ятому сезоні «Битви екстрасенсів» в ефірі зустрінуться представники різних шкіл екстрасенсорики: вуду, чорнокнижники, мольфари та хіроманти, щоб довести переваги не особистих сил, а магічних шкіл.

 

Павло Костіцин працював на телебаченні у Євпаторії, потім - Сімферополі. У 23 роки  переїхав  до Києва, де закінчив Театральний інститут імені Карпенка-Карого. Сам Павло вважає, що його кар'єра почалася тоді, коли він у шкільні роки грав у дитячому театрі «Золотий ключик». «Телебаченням я по-справжньому «захворів» саме там. Після приїзду у наше провінційне містечко знімальної групи програми "До 16-ти и старше" я вже не уявляв себе в іншій ролі як телеведучого. Мрія моя здійснилась дуже швидко, і тепер я удосконалюю свою професію, постійно розширюю коло інтересів: сценарна робота, продюсування, управління проектами», - наголошує він. 

 

З 1997 до 2001 року  працював керівником інформаційного відділу FM-мережі «Наше радіо», згодом - програмним директором компанії.

 

З 2001 до 2004 року був художнім керівником, режисером-постановником та ведучим програм «Перехрестя кохання» та «Кохання з першого погляду» на телеканалі «Інтер».

 

2005-2007 - ведучий шоу «Ігри патріотів» («Інтер»).

 

З жовтня 2007 року - ведучий реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» на СТБ.

 

Повний текст чату читайту на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28056
Читайте також
14.08.2009 15:04
Марина Баранівська
, Світлана Арсеєнко, Світлана Остапа, «Детектор медіа»
44 867
14.10.2008 17:45
Полина Башкина, From-ua.com
17 686
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
5355 дн. тому
Кто это такой - Косдицкий? Очередной латентный метросексуал, как Панюта?
Зритель
5355 дн. тому
На Павла Костицына очень неприятно смотреть. Какая-то непреодолимая внутренняя гадливость. Не надо таких лиц на экране.
онаній
5356 дн. тому
и хочете ви повернутись на радио? можливо вам все ж таки не вистачає цього формату? якщо так - то яку б радиостанцию ви обрали?
Ксения
5356 дн. тому
Как ваша семья отреагировала, что вы будете ведущим мистического шоу, по-другому "экстрассенсов" тяжело назвать. верят ли ваши близкие в сглаз?
Павло
5356 дн. тому
Павел, скажите пожалуйста как вы развиваетесь? Думаю что кроме карьеры телеведущего мечтаете о чем-то еще, о чем? Какие действия предпринимаете? :)
Андрей
5356 дн. тому
Каким сезон Битвы экстрасенсов вы наиболее горды и довольны своей работой как ведущего? с критической точки зрения -чего вам не хватает как телеведущему?
Ola-Ola
5356 дн. тому
Хто працював над Вашим іміджем? Чи Ви придумали його самі?
Точка
5357 дн. тому
В каком кино вам бы хотелось сняться? В каком спектакле сыграть?
Olga
5357 дн. тому
Павел, как вы оцениваете Битву? насколько она прогрессирует или вам нужно полностью придерживаться купленного формата. И что вы знаете о ведущих в других странах этой программы? Какие они? Чем вы или они вам уступают.Спасибо!
Kostja_Dzu
5357 дн. тому
Добрый день, с раннего возраста вы пробовали себя как театральный актер, а на счет кино???
Nuage
5357 дн. тому
У вас есть домашние животные? Если да, то какие и почему вы их себе выбрали? Если нет, то какое хотели бы завести?
Vincent
5357 дн. тому
Мне очень нравится фильм Криминальное чтиво. Я его смотрю каждую неделю, а часто и каждый день, на протяжении вот уже 8-ми лет. А Вам как фильм?
Ирина
5358 дн. тому
Павел, а в какой пограмме вы реально хотели бы работать? может западного формата. Битва это интересно, но мне кажется еще не все ваши возможности
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду