Чат із Костянтином Стогнієм завершився

13 Липня 2009
18676
13 Липня 2009
10:11

Чат із Костянтином Стогнієм завершився

18676
Чат із Костянтином Стогнієм завершився

13 липня о 12.00 на «Детектор медіа» відбудеться чат-конференція з керівником продакшн-студії «Жара», ведучим програми «Надзвичайні новини» на телеканалі ICTV Костянтином Стогнієм.

 

 

 

Адреса чату - http://chat.detector.media/

 

Свої запитання ви можете ставити вже зараз у коментарях до цього анонсу (вони будуть поставлені у чаті) або присилати на електронну адресу letter.tk@gmail.com

 

Костянтину Стогнію 40 років. Народився у Києві. У 18 років потрапив до школи спецпідрозділів КДБ СРСР, де півроку проходив навчання, після чого воював в Афганістані. Закінчив факультет журналістики Київського державного університету. Працював у різних ЗМІ. З 1994 року - у центральному апараті МВС України, з 1996 року - у карному розшуку. З 1998 року вів програми на телеканалі «Інтер», був головним редактором студії документальних фільмів і спеціальних проектів каналу. З 2006 по 2007 рік працював начальником департаменту зв'язків із громадськістю МВС України. На початку 2008 року покинув МВС і перейшов з «Інтера» на ICTV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18676
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
5399 дн. тому
Костя, судя по татуировке на плече Вы служиди в мотоманевренной группе погранвойск. Когда и где это было? И сколько времени провели за речкой Пяндж?
Интересующийся
5399 дн. тому
Константин, ответьте, пожалуйста, на несколько вопросов. 1.Чем на самом деле закончилась история про бездомного подростка, который путешествовал в Крым, вместе с Вашей съёмочной группой? Я не понимаю, как бездомный мальчик, в присутствии взрослых, пошёл на преступление и почему именно Вы подарили ему торт на день Рождения, вместо того, чтобы уберечь или помочь с судом? Может он пошёл на преступление, будучи подстрекаемый Вашей группой? Или как вообще всё это понимать? 2. Как Вы можете после своих комментариев скандального футбольного матча вообще быть лицом серьёзного поучательного (может даже просветительского, а таковым он является для подростков, например) проекта? 3. Почему часто Ваши журналисты дают оценку событиям, похожую на оценку других масс-медиа? Например, в сюжете про имей-регистрацию вы выдали неправдивую информацию, как и другие медиа. Хотя, на официальном сайте НКРС была совершенно другая информация. Сравните текстовку вашего сюжета и официальное инфо того дня: http://80.91.178.149/index.aspx 4. Почему у вас нет КРУГЛОСУТОЧНОЙ горячей линии?
Сергей Николаевич
5399 дн. тому
Говорят, Вы отказываетесь возвращаться в милицию после выборов. Если это правда- то Вы трус! Только Вы могли бы вернуть ей утраченное доверие. При Вас я хоть понимал, позицию ведомства, хоть не всегда с ней и соглашался. Но все же было значительно все прзрачнее. Каждый день я видел на экранах оправдывающихся руководителей и это вселяло надежду.
Григорій
5404 дн. тому
Костянтине, що Ви знаєти про ситуацію із хабарем у Красноградській районній адміністрації,Харківська область.Заступника голови адміністрації Олексія Руденка забрали ще у грудні 2008 року, про хід інших подібних справ( Ніжин, Балаклея, ін.)повідомлялося у Інтернеті,тут же людина просто зникла. Між тим з першого дня багато хто був майже впевнений, що винен не той, кого заарештували, а перші особи. Все покрито темрявою. Насільки можно( якщо до цього часу іде слідство), проясніть ситуацію
Горячофф
5404 дн. тому
Костянтине, чи доводилося вам під час роботи начальником департаменту зв'язків із громадськістю МВС України свідомо або ж за примусом йти на викривлення інформації? Дякую. Користуючись можливістю, на вашу думку, зникнення екс-бютівця пана Лозинського його особиста ініціатива, чи хтось свідомо дав йому час зникнути і податися у біга?
Мануела
5404 дн. тому
Костянтине, чим закінчилася історія з братом Кутєповим? Правда, що ви його запросили в "Надзвичайні новини", але Богуцький з Соколовою вам не дозволили пригріти бунтівника?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду