Оголошено конкурс для журналістів на тему «Запобігання епідемії ВІЛ/СНІДу шляхом впровадження замісної підтримуючої терапії»

24 Червня 2009
10766
24 Червня 2009
14:00

Оголошено конкурс для журналістів на тему «Запобігання епідемії ВІЛ/СНІДу шляхом впровадження замісної підтримуючої терапії»

10766
Оголошено конкурс для журналістів на тему «Запобігання епідемії ВІЛ/СНІДу шляхом впровадження замісної підтримуючої терапії»

ВБО «Всеукраїнська мережа людей, що живуть із ВІЛ/СНІДом» оголошує конкурс для журналістів на тему «Запобігання епідемії ВІЛ/СНІДу шляхом впровадження замісної підтримуючої терапії».

 

Метою конкурсу є: за допомогою працівників українських загальнонаціональних і регіональних теле/радіокомпаній, друкованих ЗМІ, інформаційних інтернет-ресурсів та інформаційних агенцій виявити найкращі медіаматеріали, які яскраво висвітлять боротьбу з епідемією ВІЛ/СНІДу.

 

Умови конкурсу:

Учасники повинні заповнити анкету учасника конкурсу і разом із власним медіаматеріалом надіслати до офісу ВБО «Всеукраїнська  мережа людей, що живуть із ВІЛ/СНІДом» за адресою: 04080 м.Київ, вул.Межигірська, 87-«б» з поміткою: Конкурс «Запобігання епідемії ВІЛ/СНІДу шляхом впровадження замісної підтримуючої терапії».

 

Анкету учасника конкурсу розміщено на сайті.

 

До участі у конкурсі приймаються медіаматеріали (теле-, радіо-, друковані, електронні), які було виготовлено та розміщено в ефірі/надруковано у період із 25 червня до 15 вересня 2009 року (один від кожного учасника) і які висвітлюють зазначену тематику в документальній та публіцистичній формі, а також у програмах новин.

 

Матеріали на конкурс слід подавати на компакт-дисках у таких форматах:

Відео-матеріали - у форматах: mpeg-2 (720x576), mpeg-1 (352x288), mpeg-4, DVD диск.

Аудіо-матеріали - у форматах: wav 44 KHz, 48 KHz; mp3 192 - 256 bitrate.

Друковані матеріали - у відсканованому вигляді в форматі jpg або pdf (у якості, що дозволяє вільно читати матеріали).

Матеріали, розміщені на інформаційних Інтернет-ресурсах - у текстовому форматі .doc із зазначенням гіперпосилання, пересилати електронною поштою у вкладеному файлі.

 

Результати конкурсу буде оголошено після 15 вересня 2009 року на сайті.

 

Переможець отримає ноутбук. 2 и 3 місця будуть відмічені іншими цінними (і корисними в журналістській роботі) подарунками.

 

За детальнішою інформацією звертайтеся до Катерини Дудкіної:

Тел.: (044) 467-75-67

Електронна пошта: k.dudkina@network.org.ua

 

Склад журі:

 

- Дмитро Шерембей, директор Департаменту комунікацій, політики та адвокації ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»;

- Катерина Дудкіна,  керівник відділу зв'язків із громадськістю ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»;

- Дмитро Крикун, медіаексперт;

- Осман Пашаєв, спеціальний кореспондент телеканалу СТБ;

- Ігор Слісаренко, ведучий 5 каналу.

 

Критерії оцінювання:

 

- якість та збалансованість матеріалу, рівень розкриття теми;

- кількість матеріалів, вироблених автором на тему ;

- рівень впливовості ЗМІ, в якому працює автор, а також наклад/покриття ЗМІ.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10766
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду