21 червня на ICTV – документальний фільм про Ігоря Пелиха

15 Червня 2009
25873
15 Червня 2009
17:17

21 червня на ICTV – документальний фільм про Ігоря Пелиха

25873
21 червня на ICTV – документальний фільм про Ігоря Пелиха

21 червня об 11.40 телеканал ICTV покаже документальний фільм про Ігоря Пелиха - телепродюсера і ведучого, що загинув 8 травня.

 

Автором і режисером фільму є Іван Ясній - режисер програми «Галопом по Європах», друг і колега Ігоря. «Ми вирішили не порушувати життєствердну позицію Пелиха і зняти кінострічку у драйвовому та веселому «галопівському» стилі. - говорить Іван. - Ми звернулися за коментарями до тридцяти близьких до Ігоря людей. Кожен з них як пазл. Склавши їх до купи, отримаємо образ Ігоря Пелиха. Під час підготовки фільму складалося враження, що він ніби поруч, і допомагає нам. До речі, Ігор у фільмі виступить ведучим».

 

У фільмі спогадами про Ігоря поділяться Андрій Підлужний, Андрій Кузьменко, Святослав Вакарчук та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25873
Читайте також
01.06.2009 22:16
Олексій Кутєпов, для «Детектор медіа»
23 467
16.04.2009 13:51
Світлана Кореновська
25 599
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр (Суми)
5400 дн. тому
Сумно....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду