1 червня - Друга міжнародна конференція «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

8 Квітня 2009
9766
8 Квітня 2009
23:38

1 червня - Друга міжнародна конференція «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

9766
1 червня - Друга міжнародна конференція «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості»

1 червня 2009 року в Києві відбудеться Друга міжнародна конференція «Кінобізнес в Україні: особливості, перспективи, можливості», організатором заходу вже вдруге виступає медіаконсалтингова компанія «Медіа Ресурси Менеджмент».

 

Мета конференції - показати приклади успішних дій конкретних компаній, що працюють у різних секторах киноринку України, Росії та Європи в умовах кризи.

 

Перша конференція, що пройшла у квітні 2008 року, зібрала майже 150 учасників із України, країн СНД, Франції, Німеччини, Великобританії, Швеції, Польщі, Румунії. Подію висвітлювали 22 видання, 4 телеканали і навіть таке всесвітньо відоме видання про медіаринок, як Hollywood Reporter.

 

Склад доповідачів поповнюється щодня.

 

На сьогодні до списку топ-менеджерів, делегованих компаніями-лідерами ринку для виступу, вже приєдналися Марко Лоло, генеральний директор компанії «Централ Партнершип Сейлз Хаус» (Росія), Олександр Богуцький, генеральний  директор телеканалу ІCTV - один із продюсерів фільму «Любов у великому місті» (Україна),  компанія «Леополіс» (продюсер Лев Ніколау, Росія), Movіe Research Company (директор Олег Іванов, Росія), «Поверхня ТВ» (Віктор Самійленко, Україна), Ольга Айларова - компанія ROSPOFіlm Group (Росія), Сергій Члиянц, продюсер, керуючий партнер компанії New cіnema Marketіng (Росія).

 

Оскільки вся програма конференції побудована на розгляді реальних успішних проектів, кожна доповідь пройде у форматі case-study. Наприклад, Марко Лоло, що запам'ятався учасникам минулої конференції своєю безкомпромісною заявою «Панове, кінобізнесу в Україні немає!», у своїй цьогорічній доповіді розповість про кінопроект «Тарас Бульба».

 

Генеральний директор телеканалу ІCTV Олександр Богуцький, один із інвесторів фільму «Любов у великому місті», розповість про історію створення фільму. Ольга Айларова, керівник міжнародного департаменту компанії ROSPOFіlm Group, розкриє секрети роботи над повнометражним фільмом «Вій», участь у створенні якого, з-поміж інших, брав і телеканал «Інтер».

 

Конференція міститиме три основні секції, у рамках яких очікуються доповіді окремих спікерів і панельні дискусії з залученням численних експертів.

 

У першій частині - «Учасники ринку кіно: реальний досвід успішних компаній» -учасникам будуть представлені доповіді представників усіх основних секторів ринку кіно (кіностудії, кінотеатри, виробники кінофільмів, дистриб'ютори).

 

Друга частина конференції «Криза: використовуємо перевірені засоби» присвячена можливостям адаптації досвіду закордонним компаній в Україні і демонстрації конкретних прикладів успішного вирішення проблем.

 

У третій частині - «Криза: не втратимо нових можливостей» - йтиметься про нові  розвивальні моделі ведення кінобизнесу.

 

Конференція відбудеться в готелі «Президент» (вул. Госпітальна, 12, конференц - центр).

 

Додаткова інформація: сайт, (044) 459-46-10, іnfo@mrm.com.ua

 

Генеральний спонсор конференції: кінокомпанія «Ялт-Фільм», партнери: готель «Президент», центр перекладів «Тріс».


Джерело інформації - http://www.mrm.com.ua/

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду