23 листопада о 19.00 – творчий вечір Катерини Хінкулової

22 Листопада 2008
15672
22 Листопада 2008
08:37

23 листопада о 19.00 – творчий вечір Катерини Хінкулової

15672
23 листопада о 19.00 – творчий вечір Катерини Хінкулової
23 листопада (неділя) о 19.00 у приміщенні пивбару «Бочка» на Кутузова 18/7 (Київ, станція метро «Печерська») відбудеться творчий вечір письменниці, журналістки, постійної авторки «Детектор медіа» Катерини Хінкулової Love Square.
 
Участь у вечорі візьмуть учасник групи «Танок на майдані Конго» Фоззі, ведучий програми «Свобода слова» на ICTV Андрій Куликов, заступник шеф-редактора проекту «Детектор медіа» Отар Довженко, публіцист і письменниця Віра Балдинюк. Присутні читатимуть та обговорюватимуть новели Катерини Хінкулової. Живу музику забезпечуватиме піаністка Маша Портникова.
 

Організатор – видавництво «Зелений пес», інформаційні партнери – газета «Друг читача» та «Детектор медіа». Вхід вільний, акредитація журналістів бажана. Акредитуйтеся в Уляни Ходорівської (8 067 328 32 03, 467 50 24, (e-mail: verlag@greenpes.com).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15672
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лист до Лондона
5630 дн. тому
Цікаво-цікаво - як може продюсер Бі-Бі-Сі Хінкулова, яка підписала жосткі зобов"язання перед компанією, нехтувати ними? Їй, як представнику Бі-Бі-Сі, заборонено вести публічну діяльність, бо це може зашкодити іміджу корпорації. Одного листа про цей вечір Хінкулової у Києві на адресу керівництва Всесвітньої служби Бі-Бі-Сі достатньо, щоб Хінкулову звільнили з Бі-Бі-Сі. А разом із нею і Свєту Пиркало (за діяльність у "Главреді")... Ці дівчата нахабніють, тримаючи свою корпорацію в дурнях...
Не, панове, то ви щось сплутали, щоб у рамках грантового проекту у рамках грантового проекту Посольства Сполучених Штатів Америки та МФ "Відродження" говорити інтелігентно про кохання вчотирьох та в скверику, бо Україну не долучали до програми ООН "Гендер
5632 дн. тому
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду