15 вересня у Києві – тренінг «Тиск на журналістів та протидія йому»

15 Вересня 2008
1753
15 Вересня 2008
09:39

15 вересня у Києві – тренінг «Тиск на журналістів та протидія йому»

1753
15 вересня у Києві – тренінг «Тиск на журналістів та протидія йому»
15 вересня о 14.00 у прес-центрі на першому поверсі Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройде перший тренінг із серії «Тиск на журналістів та протидія йому».
 
Студентам 2-х курсів (для інших вхід також вільний) про те, як не піддаватись тиску з боку власників і менеджерів, розповідатимуть ведуча 5 каналу Лідія Таран, журналіст ТОВ «НІС» (новини для каналу «Інтер») Ольга Кашпор та керівник бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв.
 
Ініціатива «Тиск на журналістів та протидія йому» започаткована 2006 року з метою навчити майбутніх журналістів опиратися тиску, що виникає у редакціях через цензуру та корупцію. Цього року тренінги також пройдуть у Харкові, Львові, Донецьку та Сімферополі. Фінансову підтримку ініціативі надає Фонд розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1753
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5 канал
5693 дн. тому
Лідія Таран, замість вчити студентів, краще б ти сьогодні вийшла на роботу, попрацювала в ефірі, розказала б країні новини, бо за це ти отримуєш свою зарплату!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду