4 вересня відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю МКФ «Молодість» (оновлено)

1 Вересня 2008
30066
1 Вересня 2008
13:53

4 вересня відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю МКФ «Молодість» (оновлено)

30066
4 вересня відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю МКФ «Молодість» (оновлено)
4 вересня, о 13:00 в залі «Сінематека» Кінотеатру Київ відбудеться прес-конференція, присвячена відкриттю МКФ «Молодість».
 
На прес-конференції буде оголошено останню інформацію щодо фільмів та гостей цьогорічного фестивалю, супутніх проектів та особливих подій, а також новий (і остаточний) порядок акредитації представників ЗМІ.
 
Учасники прес-конференції:
 
  • художній керівник МКФ «Молодість» Андрій Халпахчі
  • генеральний директор МКФ «Молодість» Максим Ільяшенко
  • директор програм МКФ «Молодість» Міла Новікова

     

 

Спеціальною подією «Молодості» стане програма присвячена подіям «Празької весни» 68 року, в основу якої увійдуть фільми, зняті як чеськими так і радянськими очевидцями подій. Відбудуться покази фільмів про нинішню ситуацію в РФ і Білорусі.

 
Особливою  подією фестивалю стане також документальна стрічка «Анна Політковська. Вбити журналіста», після якої планується також проведення круглого столу про зв'язок кіно та журналістики.
 
Акредитація за адресою press08@molodist.com
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30066
Читайте також
31.10.2009 12:46
Катерина Константинова, «Дзеркало тижня»
30 283
22.10.2006 18:29
«Дзеркало тижня»
16 351
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду