ОБСЄ оголошує конкурс фотографії «Карта водних шляхів життя»

19 Березня 2008
10785
19 Березня 2008
14:40

ОБСЄ оголошує конкурс фотографії «Карта водних шляхів життя»

10785
ОБСЄ оголошує конкурс фотографії «Карта водних шляхів життя»
Організація з безпеки та співробітництва в Європі оголошує конкурс фотографії під назвою «Карта водних шляхів життя».
 
У конкурсі, ініційованому МЗС Фінляндії, яка головує в 2008 році в ОБСЄ, можуть брати участь фотографи з усіх країн-учасниць ОБСЄ. Працівники офісів ОБСЄ не можуть брати участь у конкурсі.
 
Переможець конкурсу отримає мультимедійний компьютер та фотокамеру фірми «Нокіа». Також передбачається кілька призів у розмірі по 500 Євро кожний.
 
Інформацію про конкурс та форму-заявку для участі можна знайти тут.
 
Участь у конкурсі безкоштовна. Фотографії, зроблені після 2000-го року, мають відображати тематику збереження водних ресурсів.
 
На участь у конкурсі приймаються як поодинокі роботи, так і серії робіт до 8 фотографій.
 
Кінцевий термін подачі робіт - 1 квітня, 2008 року.
 
Переможців буде оголошено під час 16-го Форуму ОБСЄ з питань економіки та навколишнього середовища, що проходитиме 19-21 травня в Празі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10785
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду