Програма After live призупинила вихід

4 Березня 2013
6729
4 Березня 2013
18:11

Програма After live призупинила вихід

6729
Поки що у програмній сітці «Інтера» місця проекту не знайшлося
Програма After live призупинила вихід

Проект After live виробництва «Савік Шустер студії» наразі не виходить в ефірі телеканалу «Інтер». Про це йдеться на сторінці програми у Facebook.

 

Як зазначив у коментарях «Детектор медіа» ведучий проекту Георгій Тихий, щодо перспектив появи проекту в ефірі «Інтера» йому нічого не відомо. Нині він сам і команда програми задіяні у виробництві «Шустер live».

 

«Команда After live складалася з мене, двох операторів і трьох режисерів монтажу. Інші п'ятеро займаються іншою роботою на студії, як і раніше. Я тепер їжджу по країні на прямі включення у «Шустер Лайв», - розповів Георгій Тихий.

 

 

 

Програма After live, яка розповідала про залаштунки політичного ток-шоу «Шустер live», виходила на Першому національному із січня 2011 року. Спершу проект вів Мустафа Найєм.

 

За місяць, після того, як журналіст розповів, що з програми вилучили розповідь Савіка Шустера про те, як він домовлявся з главою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним про перехід на Перший національний, Мустафа Найєм залишив програму.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6729
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
live
4042 дн. тому
ПЕРШИЙ лишився ще однієї безкоштовної програми...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду