В «Голосі країни-3» Юрій Шепета замінив Костянтина Меладзе

18 Лютого 2013
8221
18 Лютого 2013
19:09

В «Голосі країни-3» Юрій Шепета замінив Костянтина Меладзе

8221
В «Голосі країни-3» Юрій Шепета замінив Костянтина Меладзе

10 березня «Голос країни-3» вийде в ефір каналу «1+1» з новим музичним продюсером. Ним став композитор і аранжувальник Юрій Шепета. Про це на прес-конференції  18 лютого повідомила креативний продюсер шоу Ірина Іонова.

 

Юрій Шепета працював у команді  продюсера Костянтина Меладзе багато років, а також певний час очолював її. Сам Меладзе буде займати посаду консультанта проекту, він допомагатиме і надалі створювати талант-шоу, запевняє пані Іонова.

 

Новий сезон проекту «Голос крани. Все по-чесному» генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко та креативний продюсер шоу Ірина Іонова вирішили зробити легендарним. Уперше всі тренери будуть українськими зірками,  творці проекту також наголошують, що у цьому сезоні зібрали унікальні голоси, які потрапили на «сліпі прослуховування».

 

Ірина Іонова повідомила, що найважливішим для проекту є голоси  учасників, тому в новому сезоні у шоу візьмуть участь і зарубіжні співаки, тобто географія виконавців у цьому сезоні розширилася. Як запевнила пані Іонова,  всі вони мають стосунок до України,. «Учасники і звучать, і виглядають екзотично», - прокоментував цю новину один з тренерів шоу Олег Скрипка.

 

Олександр Ткаченко також зазначив особливості третього сезону: «Визначна риса нашого шоу - чесність. У тренерів немає підказок, коли вони обертаються на голоси. Ми також не вигадуємо історії наших виконавців, тому ви бачите їх такими, якими вони є насправді. Друга визначна риса - те, що у нас є велике бажання. Воно підкріплене тим, що тепер «1+1» намагатиметься допомагати переможцю шоу».

 

На участь у шоу «Голос крани. Все по-чесному» надійшло понад 1000 заявок, хоча і термін їх подачі був обмежений. До запису на прослуховуваннях потрапили 120 учасників.

 

Музичний продюсер Юрій Шепета розповів, що репертуар проекту оновився, це зумовлено різноманіттям учасників, тепер буде мінімум повторів пісень, звучатимуть кавер-версії та аранжировки.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», тренерами «Голосу країни-3» стали Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Олег Скрипка та Олександр Пономарьов. Кожен із зіркових наставників уже обрав до своєї команди по кілька учасників (їх має бути по 14 у кожній команді). Ведучими проекту залишаються Андрій Доманський та Катерина Осадча.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8221
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аааааааа
4055 дн. тому
Вот он, момент истины! Ткач с Ионовой решают, что станет легендой, причем - наперед. Милые мои, побойтесь бога!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду