«Смачне побачення» виходитиме на «Інтері» по суботах зранку

13 Лютого 2013
6633
13 Лютого 2013
11:11

«Смачне побачення» виходитиме на «Інтері» по суботах зранку

6633
«Смачне побачення» виходитиме на «Інтері» по суботах зранку

Кулінарне дейтинг-шоу «Смачне побачення» стартує на «Інтері» 23 лютого. Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи о 10:00. Виробництво програми здійснювала компанія групи «Інтер» - «07 Продакшн».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», «Смачне побачення» - це мікс кулінарного та дейтинг-шоу. У кожній програмі три дівчини спробують завоювати головного героя своїми кулінарними здібностями. Для початку кожна з учасниць складає меню, яке, на її думку, відповідає смакам головного героя. За цим меню чоловік вибирає двох дівчат, до яких відправляється на романтичну вечерю. Після чого запрошує всіх трьох учасниць до себе на «смачне побачення». А готувати вечерю йому буде допомагати та дівчина, меню якої він відкинув на самому початку. Під кінець святкової вечері чоловік повинен буде зробити свій вибір.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду