Прем’єра «Педан Притула шоу» вийде на Новому каналі 10 березня, «Хто зверху?–2» – 9 березня

6 Лютого 2013
7859
6 Лютого 2013
16:06

Прем’єра «Педан Притула шоу» вийде на Новому каналі 10 березня, «Хто зверху?–2» – 9 березня

7859
«Педан Притула шоу» виходитиме по недільних вечорах, «Хто зверху?» – по суботніх
Прем’єра «Педан Притула шоу» вийде на Новому каналі 10 березня, «Хто зверху?–2» – 9 березня

У неділю, 10 березня, на Новому каналі вийде прем'єра вечірнього розважального «Педан Притула шоу». Напередодні, 9 березня, стартує «вирішальна битва» (другий сезон) розважального шоу «Хто зверху?». Про це «Детектор медіа» повідомила директор департаменту маркетингу і PR Ольга Балабан.

 

«Педан Притула шоу» виходитиме щонеділі о 22:00. Зйомки розпочалися 5 лютого.

 

Проект створюється творчим об'єднанням Олени Маторіної у форматі Late Night Show. Ведучі Олександр Педан і Сергій Притула запрошують ньюзмейкерів тижня - від зірок, спортсменів, різних селебрітіз, до звичайних людей, які очолили новинні стрічки минулого тижня. Також хлопці обговорюють у смішній формі новини світу та країни, пропонують скетчі на актуальні теми, розповіла пані Балабан. Аудиторія впливає на хід подій на майданчику, вирішуючи суперечки між ведучими.

 

Другий сезон «Хто зверху?», як і перший, виходитиме щосуботи о 22:00. Це українська адаптація формату Battle of the Sexes компанії Talpa. Ведучі шоу - Ольга Фреймут і Сергій Притула.

 

За умовами формату, в шоу змагаються жіноча та чоловіча команди. За допомогою різних конкурсів і запитань вони з'ясовують, хто кмітливіший і веселіший.

 

За інформацією прес-служби, зйомки 13 епізодів шоу вже відбулися. На зйомках цього сезону шоу вперше побували ведуча Марія Єфросініна, співак Тимур Родрігез, співачка та ведуча Анна Седокова, ведучий Ігор Кондратюк, гуморист Євгеній Кошовий, співачка і актриса Анастасія Задорожна. З нагоди свят плануються тематичні програми. А в одному з випусків команда проекту зібрала дітей знаменитостей: сина Таїсії Повалій - Дениса, доньку Ольги Сумської - Тоню, доньку Володимира Мойсеєнка - Лізу, та інших.

 

Перший сезон «Хто зверху?» виходив на Новому каналі навесні 2012 року.

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7859
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду