4 березня стартує новий сезон «Ревізору»

6 Лютого 2013
5560
6 Лютого 2013
12:51

4 березня стартує новий сезон «Ревізору»

5560
4 березня  стартує новий сезон «Ревізору»

У понеділок, 4 березня, в ефір Нового каналу повернеться програма «Ревізор». Про це повідомила «Детектор медіа» директор департаменту маркетингу і PR Ольга Балабан.

 

У другому сезоні проекту Ольга Фреймут, як і раніше, перевірятиме ресторани і готелі. Команда проекту вже здійснила ревізію тих закладів, які минулого року отримали відзнаку «Ревізору», а також побувала у нових місцях (зокрема, у Керчі).

 

Критерії оцінювання не змінилися: екстер'єр, інтер'єр, обслуговування, чистота і цінова політика. Якщо у ревізора претензій немає, на стіні закладу з'являється табличка «Ревізор рекомендує».

 

«Ревізор» - проект Нового каналу про заклади сфери обслуговування. Програма виробляється за власною ідеєю каналу. У проекті ведуча їздить до різних готелів, ресторанів, кафе тощо по всій країні і розповідає про їхні переваги та недоліки. Керівник проекту - Вікторія Бурдукова, шеф-редактор - Ганна Жижа, продюсер - Марія Павличук, ведуча - Ольга Фреймут.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла, що «Ревізор» увійшов до Книги рекордів України, де його зареєстровано в номінації «Народне визнання в соціальних мережах» або «Наймасовіша / найбільш відвідувана сторінка проекту українського телеканалу в соціальній мережі Facebook».

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5560
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
4068 дн. тому
4 березня стартує новий сезон «РевізорА»
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду