«Україна» оновила «Великий футбол», але без Ірини Блохіної

1 Лютого 2013
5501
1 Лютого 2013
13:53

«Україна» оновила «Великий футбол», але без Ірини Блохіної

5501
«Україна» оновила «Великий футбол», але без Ірини Блохіної

Оновлена програма «Великий футбол» стартує на телеканалі «Україна» 17 лютого. Про це повідомляє прес-служба.

 

Проект виходитиме щонеділі о 23:00.

 

У новому році «Великий футбол»  більше уваги приділятиме аналітиці футбольних матчів та спортивних подій. До студії програми приходитимуть футбольні експерти: спортивний коментатор Юрій Розанов і тренер Ігор Гамула, українські та світові зірки футболу. Щонеділі в студії будуть обговорюватися найактуальніші та найяскравіші футбольні події минулого тижня.

 

Вестиме проект Олександр Денисов, але вже без Ірини Блохіної, яка раніше була співведучою програми.

 

«А з Іриною Блохіною ми побачимося в майбутніх спецпроектах. Канал "Україна" щиро вдячний Ірині за спільну роботу в програмі "Великий футбол", і з задоволенням розгляне варіанти продовження співпраці», - повідомили «Телекритиці» у прес-службі каналу.

 

«Україна» обговорює з Іриною Блохіною участь у різних спецпроектах, подібних до того формату, який виходив на каналі під час Євро-2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5501
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4095 дн. тому
Молодцы же!!! Рад, очень рад! Меня только Блохина - то и раздражала в этой передаче, теперь будет отличная аналитика!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду