Ведучою проекту «Найрозумніший» на «Україні» стала Людмила Добровольська

1 Лютого 2013
8850
1 Лютого 2013
12:06

Ведучою проекту «Найрозумніший» на «Україні» стала Людмила Добровольська

8850
Ведучою проекту «Найрозумніший» на «Україні» стала Людмила Добровольська

Ведучою інтелектуального шоу «Найрозумніший» на каналі «Україна» за результатами відбору стала Людмила Добровольська. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Телеканал "Україна" провів масштабний кастинг з вибору ведучої проекту. У результаті ретельного відбору в ролі ведучої програми "Найрозумніший" буквально днями була затверджена Людмила Добровольська», - повідомляє телеканал.

 

Запуск ерудит-шоу «Найрозумніший» на каналі планується навесні. У змаганні візьмуть участь талановиті діти - учні 6-7 класів.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», кастинги учасників розпочалися 11 січня і відбуватимуться у три етапи. Спершу бажаючі взяти участь у шоу мають заповнити анкету на сайті, далі пройти телефонне тестування, під час якого вони відповідатимуть на питання з різних галузей знань. На претендентів, що пройдуть перші три етапи, чекає співбесіда у Києві - вони відповідатимуть на бліц-запитання, відповіді на які обмежені в часі.

 

Нагадаємо, «Найрозумніший» - ерудит-шоу, версія популярного британського проекту «Brainiest». Учасники гри відповідають на запитання з різних галузей знань. Гра проводиться у кілька турів, а переможцем стає той, хто краще за всіх впорається з усіма завданнями.

 

Людмила Добровольська працювала журналістом, ведучою новин, автором і випусковим редактором інформаційно-аналітичних програм. З травня 2012 року Людмила Добровольська працювала на радіостанції «Голос столиці» (радіо «Динамо»), до цього - ведуча телеканалу «Сіті». У 1998 - 2008 роках була ведучою основного вечірнього випуску ТСН каналу «1+1».

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8850
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
4066 дн. тому
здорово! удачи отличному профи!
shg
4072 дн. тому
ух ты, здорово
ффффф
4073 дн. тому
Непотопляемая.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду