«Україна» в новорічну ніч покаже російський «Блакитний вогник»

19 Грудня 2012
6202
19 Грудня 2012
17:58

«Україна» в новорічну ніч покаже російський «Блакитний вогник»

6202
Також в ефірі – новорічні спецвипуски «Говорить Україна», «Пісня року 2012», фінал «Джамайки» та інші спецпроекти
«Україна» в новорічну ніч покаже російський «Блакитний вогник»

У новорічну ніч телеканал «Україна», не змінюючи своєї традиції, покаже святковий російський «Блакитний вогник». Про це повідомили в прес-службі каналу, відповідаючи на запит «Детектор медіа».

 

Відзначимо, що прем'єрні російські «Блакитні вогники» канал «Україна» показує з 2007 року.

 

У перших числах 2013 року глядачі «України» також побачать російську «Пісню року 2012», у якій, утім, виступатиме чимало українських виконавців.

 

Передноворічний і новорічний ефір телеканалу «Україна» підтримані промокампанією «Свято без меж». Це низка прем'єрних святкових шоу, серіалів, фільмів і програм. Прем'єрам передує зміна оформлення ефіру каналу - серія нових зимових заставок про сніговичків, що стартувала в ефірі 15 грудня.

 

З нагоди зимових свят канал «Україна» зняв серію спеціальних передноворічних випусків ток-шоу «Говорить Україна», в яких розповість, як змінилося життя героїв попередніх випусків програми. У студії відбудуться «новорічні дива» - збудуться найзаповітніші мрії героїв програми, стверджують у прес-службі. Також «Говорить Україна» готує спеціальний сюрприз до Різдва.

 

У новорічні свята наблизиться до гепі-енду серіал власного виробництва «України» - «Джамайка». Услід за ним, у січні, стартує прем'єрний серіал «Нерівний шлюб».

 

Також канал покаже епізоди своїх серіальних хітів - «Глухар. Знову Новий!», «Відділ. Знову Новий». Також нон-стоп в ефірі каналу вийде ще один новорічний продукт - «Дуже Новий рік» за участі Максима Аверіна з «Глухаря» і Вадима Демчога з «Інтернів».

 

На 31 грудня «Україна» підготувала прем'єру авантюрної комедії «День Додо» про новорічні пригоди охоронця музею, якому доведеться самому протистояти грабіжникам, які переодяглися в артистів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6202
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду