На «Інтері» з’являться два нові кулінарні шоу

6 Грудня 2012
8133
6 Грудня 2012
11:04

На «Інтері» з’являться два нові кулінарні шоу

8133
На  «Інтері» з’являться два нові кулінарні шоу

У 2013 році телеканал «Інтер» запустить два нових кулінарних проекти - «Смачне побачення» та «Пара на пару».  Про це йшлось у презентації каналу 5 грудня.

 

«Смачне побачення» - це мікс кулінарного та дейтінг шоу. За інформацією Детектор медіа», у кожному епізоді беруть участь чоловік і 3 дівчини (або навпаки). Учасниці пропонують чоловікові меню, за яким він обирає лише двох дівчат, до яких піде у гості. Вечеряють учасники вчотирьох, обговорюючи страви і спосіб приготування, після  цього хлопець запрошує дівчат до себе на вечерю. У приготуванні йому  допомагає дівчина, чиє меню йому не сподобалось на  першому етапі шоу. Після низки побачень і вечерь, хлопець обирає з дівчат найкращу господиню.

 

Це шоу досить подібне до форматів СТС «Свидание со вкусом» та РЕН-ТВ «Давай попробуем?».

 

У проекті «Пара на пару» беруть участь 8 пар -  подружжя, друзі, брати і сестри, які добре готують, але не є професійними кухарями. Упродовж трьох ефірів пари готують їжу вдома, але за 8 годин до приходу гостей учасники повинні не тільки приготувати і сервірувати стіл, але і перетворити місце прийому гостей у ресторан з декораціями в стилі, заданому ведучими. Суддями конкурсу є суперники і пара ведучих, один з яких - професійний кухар або кулінарний критик.

 

Нагадаємо, телеканал «Інтер» запустив низку кастингів для нових проектів. Серед них  - «Леді бурлеск» за форматом Sparks network, нове шоу про романтичні побачення, «Танці товстушок», «Королева декору», медичне шоу «Мова тіла» з Євгеном Комаровським,  ігрова програма Rade the cage («Наліт на печеру скарбів»)  за форматом Sony, трепел-шоу Shuttle battle  за форматом  Armoza, програма про ремонт «Фазенда по-українські». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8133
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду