Дніпропетровський 34 канал запустив тревел-шоу «Безумний автостоп»

21 Листопада 2012
5969
21 Листопада 2012
18:50

Дніпропетровський 34 канал запустив тревел-шоу «Безумний автостоп»

5969
Тревел-шоу, у якому ведучі подорожують автостопом по Туреччині та Грузії
Дніпропетровський 34 канал запустив тревел-шоу «Безумний автостоп»

20 листопада у Дніпропетровську відбулася презентація нового проекту 34 каналу «Безумний автостоп». Програма стартувала в ефірі 2 листопада, загалом в ефір вийде 10 серій.

 

«Безумний автостоп» - це тревел-шоу, у якому ведучі - Станіслав Капралов і Василь Москаленко - подорожують автостопом по Туреччині та Грузії. Дев'ять серій проекту розповідають про турецькі міста, одна - про Грузію.

 

«Нашою метою було створити передачу, цікаву для молоді. Саме тому ми зробили ставку на гумор, якісну картинку і нестандартний підхід до подання інформації», - зазначив Станіслав Капралов.

 

Зйомки програми стартували після фінального матчу Євро-2012 з Києва. Автори прибули в Одесу, звідки вирушили до Стамбула. Із цього турецького міста і почався автостоп. За час мандрівки знімальна група об'їздила понад 40 міст, найбільшими з яких окрім Стамбула є Анкара, Ізмір, Бурса, Анталія.

 

У «Безумному автостопі» глядач не побачить сухої географії, історії і статистики, тому що автори не ставили за мету дублювати «Вікіпедію». «Ми розповідали про те, що бачили на власні очі, нашим завданням було показати життя в Туреччині зсередини», - додав пан Капралов.

 

Автори працювали без сценарію, режисера і постановок та постійно імпровізували, говорить Василь Москаленко. «Ми намагалися знайти новий жанр, зробити не просто передачу про мандри, а мікс із тревел-шоу, гумористичної програми і реаліті. У процесі монтажу ми дуже багато експериментували з обробкою відео», - сказав ведучий.

 

Оператором програми виступив Євген Смирнов, режисером монтажу - Влад Журавльов. «В одній із серій, до речі, ми привідкриємо таємницю роботи людини з камерою, покажемо залаштунки очима нашого оператора», - додав Василь Москаленко.

 

За словами генерального директора 34-го каналу Андрія Будяка (на фото), канал експериментував і шукав новий формат. «Уже можна сказати, що експеримент вдався - наразі "Безумний автостоп" став найрейтинговішою програмою на дніпропетровському телебаченні», - заявив він.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - 34.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду