«Піксель» запустив перший проект власного виробництва «Тіві абетка»

26 Жовтня 2012
16692
26 Жовтня 2012
17:07

«Піксель» запустив перший проект власного виробництва «Тіві абетка»

16692
5-хвилинна програма навчає дітей української абетки
«Піксель» запустив перший проект власного виробництва «Тіві абетка»

Дитячий телеканал «Піксель» медіагрупи «Інтер» запустив перший проект власного виробництва - навчально-розвиваючий цикл програм для малюків «Тіві абетка». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Програму веде Олеся Гайова - акторка, співачка і телеведуча родом з Кременчука Полтавської області, учасниця талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на Новому каналі.

 

У кожному випуску «Тіві абетки» Олеся Гайова разом зі своїми маленькими помічниками у веселій та ігровій формі вивчають українські літери та слова, виконують різноманітні творчі завдання, а також дізнаються про все найцікавіше, що оточує наймолодшого глядача у повсякденному житті.

 

Хронометраж програми - 5 хвилин. Вона виходитиме щодня о 7:30, 12:50 та 16:40.

 

«Від запуску телеканалу ми активно працювали над цікавими ідеями навчальних та розвиваючих проектів для дітей, - розповідає виконавчий директор телеканалу «Піксель» Костянтин Стрюков. - "Тіві абетка" - наш перший якісний український проект для українського глядача. Ми пишаємось результатом нашої роботи та впевнені, що малюки із задоволенням дивитимуться програму».

 

«Піксель» з'явився в телеефірі 15 квітня 2012 року на базі телеканалу Enter Music. Канал показує пізнавальні, навчальні, розвиваючі та розважальні шоу, телепередачі і мультфільми для сімейного телеперегляду зі всього світу. Серед найрейтинговіших проектів телеканалу - «Смішарики» (Смешарики), «Сім'я Чомучок» (Why Why Family), «Баранчик Шон» (Shaun the Sheep), «Пригоди Тіммі» (TimmyTime), «Малюк Джейк» (Baby Jake), «Вінкс» (Winx), «Зелене світло» (Green Light), «Чарлі та цифри» (Charlie and the Numbers), а також блок розвиваючих телепрограм від одного з найвідоміших дитячих телеканалів світу Baby TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду