«1+1» запустить проект соціальних провокацій «Моя хата скраю» зі Світланою Усенко

20 Серпня 2012
14428
20 Серпня 2012
16:29

«1+1» запустить проект соціальних провокацій «Моя хата скраю» зі Світланою Усенко

14428
«Моя хата скраю» перевірятиме українців на здатність співчувати ближнім та реагувати на побачене
«1+1» запустить проект соціальних провокацій «Моя хата скраю» зі Світланою Усенко

«1+1» запускає проект соціальних провокацій «Моя хата скраю». Про це йдеться в презентації нового сезону каналу.

 

Ведучою програми стала Світлана Усенко, яка була автором і ведучою проекту «Секс-місія» («Sexмісія»), продюсером - Максим Шиленко.

 

«Моя хата скраю» перевірятиме українців на здатність співчувати ближнім та реагувати на побачене. Команда проекту створюватиме провокаційні ситуації та зніматиме реакцію людей на камеру. А в студії ведуча разом із психологами та юристами обговорюватимуть побачене на екрані.

 

Ідея програми є авторською розробкою «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14428
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ya.anasta1
4065 дн. тому
Смотрела, эту передачу, и у меня вопрос: неужели все в студии такие наивные и так свято верят в нашу милицию, и в то что она действительно может помочь, если обижают детей, и вообще любого гражданина???Я на собственном опыте НЕ ЕДИНЫЖДЫ!!! уверялась в том, что им всем на всех наплевать (если ты конечно не родственник какай-нибудь!!!). Я выросла в семье, так сказать не благополучной. Отец пил, сейчас ( Слава Господу!!!) закодировался, но детство он у меня отобрал :(( Он когда напивался приходил домой и начинал всех обижать, и ОЧЕНЬ ЧАСТО то, нас пытался порезать (с ножом гонялся по всему поселку за мной мамой, сестрой и братом), то возьмётся за ружьё и СТРЕЛЯЯ по нам гонялся. СПАСИБО ДОБРЫМ ЛЮДЯМ которые нас звали к себе и нас прятали, всю жизнь буду им благодарна!!! Звонили каждый раз в милицию, было даже всю ночь напролет, а они : ЭТО ВАША семья разбирайтесь сами, или: это бытовуха, не звоните больше. Да было такое что обещали приехать, но так никто и не приехал...
AleksLina@ukr.net
4068 дн. тому
Дброго дня! Дивилася вашу передачу... Дуже цікаво. Особлив той сюжет, де люди гублять гроші. Якби я десь таке побачила, що хтось йшов і згубив гроші, то я оббігала їх десятою дорогою. І гроші, і тих людей, що згубили. Я працюю на метро Лісова в магазині. три тижні тому у нас з'явилася якась група, що влаштовує самий натуральний "ГОП СТОП" серед білого дня в усіх на очах! Наприклад: іде якась жіночка, її обганяє якийсь хлопець, кидає їй під ноги грошики і біжить далі. Жіночка баче гроші на землі, піднімає їх (Щастя аж зашкалює) і тут три амбали-відморози, які йшли позаду, її оточують і нахабно лізуть їй в сумочку, в гаманець, в кармани... З усіх сторін щось говорять, в чомусь звинувачують (Наче грошей було більше). Обчистивши всі кишені, покидають цю людину, яка не розуміє, що з нею трапилося. Більше того, вони щей проводжають цю людину, чекають , поки вона поїде, щоб не поскаржилася в міліцію. Таке у нас коїться, і не один раз на день. А міліціонери наші, бабок в переході з шкарпетками та квашеними огірками ганяють.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду