На «1+1» буде реаліті про чотирьох багатійок

13 Серпня 2012
8703
13 Серпня 2012
14:24

На «1+1» буде реаліті про чотирьох багатійок

8703
Чотири заможні жінки розповідатимуть про своє життя
На «1+1» буде реаліті про чотирьох багатійок

У новому сезоні на «1+1» вийде реаліті «Багаті теж плачуть». Про це повідомляє прес-служба компанії Final Cut Media, яка виробляє проект.

 

У програмі чотири заможні жінки розповідатимуть про своє особисте та побутове життя.

 

Героїнями шоу стали: співачка, акторка та дружина пакістанського мільйонера Моххамада Захура - Камалія, дизайнера та дружина британського аристократа - Ольга Громова, домогосподарка, рантьє, кума Юлії Тимошенко та екс-дружина народного депутата Дмитра Ветвицького - Наталія Ветвицька та дружина футболіста Андрія Вороніна - Юлія Вороніна. Критерієм відбору героїнь, за інформацією продакшину, окрім заможності та впливовості, було вміння рішуче діяти та життєвий досвід.

 

«Майже рік головні героїні шоу жили під прицілом телекамер. Знімальна група реаліті-шоу рушала за ними скрізь: на побачення, в спальні, гардеробні кімнати, на світські заходи, зустрічі з близькими людьми, подорожi у рідні міста і улюблені місця відпочинку», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Реаліті стартує 3 вересня і надалі виходитиме щопонеділка о 20:15.

 

Нагадаємо, Final Cut Media виробляє проект «Світське життя з Катериною Осадчою» та створила сайт JetSetter.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду