«1+1» купив формат Origins of Love

19 Липня 2012
11070
19 Липня 2012
17:44

«1+1» купив формат Origins of Love

11070
Формат про холостяків та холостячок з емігрантських сімей
«1+1» купив формат Origins of Love

Канал «1+1» придбав у компанії Nordisk Film TV, яка входить до Banijay Group, формат реаліті-шоу Origins of Love («Походження кохання»). Про це повідомляє видання Realscreen.com.

 

Передбачається, що «1+1» адаптує 12 60-хвилинних епізодів.

 

За умовами дейтинг-шоу, чотири холостяка (холостячки), які виросли в емігрантських спільнотах, намагатимуться знайти собі партнерку (партнера) на батьківщині своєї сім'ї.

 

Зацікавлені шанувальники (шанувальниці) з рідних країн учасників можуть надсилати їм листи доти, доки число шанувальників не скоротиться до восьми чоловік. Ці вісім чоловік відправляться у подорож до учасників шоу, щоб поборотися за їхню любов.

 

Згідно з інформацією Banijay International, українська версія шоу швидше за все залучить до участі американців українського походження.

 

Цей формат було презентовано на телеринку MIP TV у Каннах навесні цього року.

 

Нагадаємо, у травні «1+1» оголосив кастинги на участь у низці романтичних реаліті-шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду