«Все буде добре» стартувало на рівні середніх показників

3 Липня 2012
7645
3 Липня 2012
17:29

«Все буде добре» стартувало на рівні середніх показників

7645
«Все буде добре» стартувало на рівні середніх показників

2 липня, у понеділок, прем'єра тележурналу СТБ «Все буде добре» мала рейтинг 0,87%, частку 7,26% за комерційною аудиторією каналу (люди віком 18-54 років, вибірка «50 тис.+»).

 

За вибіркою «Вся Україна» показники такі - рейтинг 0,85%, частка 7,12%.

 

За період 25 червня - 1 липня СТБ мав середню частку 8,06% за «50 тис.+» та 7,39% за «Всією Україною».Таким чином, показники проекту дещо нижчі за середні каналу за минулий тиждень.

 

Нагадаємо, кожен випуск «Все буде добре» складається з 5-6 рубрик, наприклад: «Кухня», «Стиль, краса», «Здоров'я і спорт», «Схуднення», «Дім», «Фінанси», «Педіатр», «Психолог», «Як знайти чоловіка» та інших. Тележурнал веде Надія Матвєєва, радіоведуча ранкового шоу на «Русском радио».

 

У кожній з рубрик є свої зоряні експерти, серед них: Надія Воронцова («Холостяк»), Микола Ворошнов («Зважені та щасливі»), Аніта Луценко («Зважені та щасливі»), Ігор Обухівський («Зважені та щасливі»), Ектор Хіменес-Браво («МастерШеф»), Дмитро Карпачов («Детектор брехні») та інші.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма виходила у слоті 16.02-17.59. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чиІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7645
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маня
4286 дн. тому
Никакой проект. Скукота. Ничего нового. Не досмотрела ни разу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду