Переможці цифрового конкурсу можуть змінювати свої концепції, якщо формат не гірший – Манжосов

27 Червня 2012
8582
27 Червня 2012
11:18

Переможці цифрового конкурсу можуть змінювати свої концепції, якщо формат не гірший – Манжосов

8582
«А якщо це буде дитячий канал, то особисто я голосуватиму обома руками за таку зміну концепції», - каже Володимир Манжосов
Переможці цифрового конкурсу можуть змінювати свої концепції, якщо формат не гірший – Манжосов

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов вважає, що переможці цифрового конкурсу можуть змінювати свої концепції, головне - щоб новий «формат не погіршував загальну ситуацію з телевізійним мовленням». Про це він сказав «Детектор медіа», коментуючи переформатування каналу групи «Інтер» Enter Music, який отримав місце в загальнонаціональній цифрі (мультиплекс МХ-3) як музичний, але згодом переформатувався на дитячий канал «Піксель».

 

Володимир Манжосов наголошує, що Нацрада, приймаючи рішення, зважає не лише на програмну концепцію. «Будь-який переможець конкурсу отримує перемогу не лише завдяки своїй концепції, але й завдяки багатьом іншим показникам, які беруться до уваги: це і фінансові, і творчі, і технічні можливості компанії. А якщо це буде дитячий канал, то особисто я голосуватиму обома руками за таку зміну концепції». При цьому єдиний дитячий канал «Малятко-TV», який брав участь улітку 2011 року в цифровому конкурсі, місця в мультиплексі не отримав.

 

Наповнення каналу «Піксель» Володимир Манжосов відносить до редакційної політики каналу. «Ми вітаємо те, що перший крок зроблено, а як буде далі - подивимось», - додав він.

 

Нагадаємо, 11 квітня телекомпанія «Музика-ТВ» змінила назву Enter-music на «Піксель» - відповідні зміни внесла до ліцензій Нацрада. ТОВ «Музика-ТВ» входить до складу групи «Інтер» з 2001 року. Компанія має супутникову та ефірну цифрову ліцензії (місце в мультиплексі МХ-3).

 

23 червня Нацрада затвердила переформатування (разом зі зміною власника) ще одного переможця цифрового конкурсу: канал Real TV Estate став каналом «2+2», увійшовши до групи «1+1». Сам «2+2» (компанія «Гравіс-кіно») влітку 2011 року теж брав участь у цифровому конкурсі, але залишився без місця в мультиплексах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8582
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду