Серед учасників «Фермер шукає дружину» буде жінка

20 Червня 2012
11291
20 Червня 2012
11:59

Серед учасників «Фермер шукає дружину» буде жінка

11291
Серед учасників «Фермер шукає дружину» буде жінка

Перший випуск реаліті «Фермер шукає дружину - 2» СТБ покаже у вівторок, 3 липня, о 20:10. Інші випуски вийдуть після перерви, на початку осені. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У першому епізоді будуть представлені десять фермерів, які бажають знайти собі пару. Після ефіру упродовж двох тижнів усі охочі зможуть написати їм листи. П'ятеро фіналістів, які отримають найбільшу кількість листів, і стануть учасниками самого реаліті. З-поміж усіх листів вони оберуть десять претенденток, з якими влаштують перше побачення. Після нього кожен із чоловіків повинен вибрати шість жінок, які проведуть з ним на фермі два тижні. Після цього кожен з них робить свій вибір та їде в «романтичну подорож».

 

У другому сезоні разом з чоловіками-фермерами шукатиме пару і жінка - 25-річна власниця кролячої ферми. Також серед учасників шоу є фермери з Грузії та Білорусі.

 

 

 

Юлія Зайкова, єдина учасниця шоу «Фермер шукає дружину»

 

Нагадаємо, реаліті-шоу СТБ «Фермер шукає дружину» виробляється за форматом The Farmer Wants a Wife компанії Fremantle Media. Ведуча - Ірина Борисюк. Перший сезон стартував у липні 2011 року, тоді в ефір також вийшов попередній випуск з візитками фермерів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду