Василь Климчук очолив «Раду»

9 Лютого 2012
19312
9 Лютого 2012
19:10

Василь Климчук очолив «Раду»

19312
Василь Климчук очолив «Раду»

Телеведучий Василь Климчук очолив Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (супутниковий телеканал «Рада»). Сьогодні, 9 лютого, його представили колективу. Цю інформацію пан Климчук підтвердив «Детектор медіа».

 

На цій посаді він змінив Миколу Орловського.

 

Василь Климчук - заслужений журналіст України. Працював на ТРК «Ера» генеральним продюсером, директором з виробництва, ведучим авторської програми «Доброго ранку, Україно!», був консультантом на Кіровоградській ОДТРК, вів ранковий проект на КДР ТРК.

 

Про можливість призначення Василя Климчука директором «Ради» «Детектор медіа» писала 1 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19312
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rider
4450 дн. тому
Та нормальний чоловік! А ви хотіли, щоб "нацальника" ходив і не загнув матюка дол..бам? Чи краще так, як Орловський ні..ра не робив, попивав чарочку, а неліквідка-Глушенок матросила весь колектив і стригла бабло на кожному кроці?
Фердинанд Пих
4450 дн. тому
Пипец...Радовцы готовтесь, этот жиртрест теперь туда своих бывших по Эре потянет (и пойдут!!!! кто еще остался - там Латыш беспределит), Вам места не будет, хотя у него и своих-то... 1,5 калеки. По финансам-весьма прижимист, если не сказать - жлоб! Стиль работы и собственно организации процесса - нервяк,нервяк и еще раз нервяк. Ну а личные оскорбления...не стесняйтесь ставить на место - под оболочкой грозного начальника - ссыкун...
boss
4450 дн. тому
А мне - ндравляцця ! Теперь вместо прений у трибуны , ( с мордобоем ) , будет либо "джинса " , либо реклама памперсов.
Глядач
4450 дн. тому
Люди, я вам щиро співчуваю!!!!!!!!!!!! відтепе, ви щодня чутимете на свою адресу відбірне матюччя, терпітимете регулярні знущання і образливі приниження. Климчук - це рідкісне г... я не знаю людей, які сказали би про Климчука, що він хороша людина. Пихате чмо...
EURONEWS
4451 дн. тому
Гі..мо поки що не потонуло. Хай ще поплаває, аби не смерділо... Привіт колегам з "Ради" ! Прибийте хоч ви вже климчука.
ТРК
4451 дн. тому
Ну что ж, РАДовцы! Наше вам сочувствие.... КДРТРК.
ujuf
4451 дн. тому
Вася я тебя уважаю - ты неординарный человек и в принципе - МОЛОДЕЦ, но просьба "не под дудку"!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду