Серіал Гнєдаш «Катіна любов» стартує на «Україні» 9 січня

4 Січня 2012
10688
4 Січня 2012
11:24

Серіал Гнєдаш «Катіна любов» стартує на «Україні» 9 січня

10688
Серіал Гнєдаш «Катіна любов» стартує на «Україні» 9 січня

Серіал «Катіна любов» за сценарієм Тетяни Гнєдаш, головного продюсера каналу «Україна», стартує 9 січня. Про це йдеться на сайті «України».

 

Виробництво серіалу «Катіна любов» телеканал «Україна» здійснює спільно з кінокомпанією «Ру Медіа» (Росія).

 

Режисер картини - Дмитро Гольдман, головні ролі виконують Ольга Павловець, Дмитро Пчела, Юрій Цурило, Ольга Дроздова, Ганна Данькова, Антон Батиров, Степан Старчиков, Галина Сазонова та інші.

 

Серіал виходитиме з понеділка по п'ятницю о 19:20.

 

Зазначимо, що саундтреком до серіалу стала композиція «Вернись любовь» у виконанні фіналістки четвертого сезону шоу «Народна зірка» на каналі «Україна» Поліни Гагаріної.

 

«Це яскрава історія про дівчину, для якої любов стала сенсом життя. Напередодні весілля головна героїня серіалу Катя, дочка впливового бізнесмена, закохується в простого каменяра. Молоді люди вирішують одружитися, проте батько Каті робить все для того, щоб шлюб не відбувся. Зрада найдорожчої людини зламала дівчині життя, але не надію. Катя довела собі й оточуючим, що сміливість міста бере, а віра і вірність - найнадійніша зброя», - йдеться в описі серіалу.

 

Як раніше зазначала директор каналу Марина Миргородська, вона сподівається, що стрічка «Катіна любов» зможе повторити успіх «Марусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду