СТБ запускає третій сезон «Х-фактора»

30 Листопада 2011
15277
30 Листопада 2011
15:47

СТБ запускає третій сезон «Х-фактора»

15277
СТБ запускає третій сезон «Х-фактора»

Канал СТБ запускає третій сезон вокального шоу «Х-фактор». Про це йдеться на сайті каналу.

 

СТБ уже оголосив про початок кастингів на «Х-фактор-3» в обласних центрах. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті і прийти за визначеним адресом у своєму місті. Нагадуємо, що вік учасників проекту - від 14 років. Докладна інформація за телефоном: 0(800) 508 777.

 

Розклад передкастингів:

 

22 лютого - м. Полтава, Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка (вул. Остроградського, 2).

 

24 лютого - м. Луганськ, Луганський професійний торгово-кулінарний ліцей Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченко (вул. Оборонна, 4).

 

26 лютого - м. Запоріжжя, Палац культури ім. Кірова (пр-т Металургів, 1-А).

 

28 лютого - м. Севастополь, Севастопольський центр культури та мистецтв (вул. Леніна, 25).

 

1 березня - м. Миколаїв, Миколаївський технікум залізничного транспорту ім. академіка В.М. Образцова (вул. Пушкінська, 71).

 

10 березня - м. Ужгород, Ужгородський палац дітей і юнацтва «Падіюн» (Студентська набережна, 8).

 

Нагадаємо, переможець українського талант-шоу «X-фактор» отримає титул найкращого виконавця країни й винагороду у розмірі 2 млн. грн. Ведучою проекту є Оксана Марченко.

Нагадаємо, перший сезон «X-фактора» стартував 4 вересня 2010 року. Гала-концерт проекту вийшов в ефір 8 січня 2011 року, переможцем першого сезону став 19-річний вокаліст-аматор з Макіївки Олексій Кузнєцов. Другий сезон проекту стартував 27 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15277
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду