Новий канал адаптує Battle of the Sexes компанії Talpa

24 Листопада 2011
16386
24 Листопада 2011
15:51

Новий канал адаптує Battle of the Sexes компанії Talpa

16386
Новий канал адаптує Battle of the Sexes компанії Talpa

Новий канал планує робити проект за форматом Battle of the Sexes компанії Talpa. Робоча назва російською мовою - «Битва полов».

 

Проект було анонсовано 23 листопада під час презентації каналів StarLightMedia (СТБ, М1 і М2,Новий, ICTV, QTV) рекламодавцям.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, наразі стадія підготовки проекту початкова:  йде підбір творчої групи, підписуються юридичні договори.

 

Час виходу проекту невідомий, але це точно буде не ця зима, повідомили у прес-службі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на зиму Новий канал готує кілька прем'єр: програми «Україна чудес», «Парад порад», «Світлі голови. Зимові ігри», «Співай, якщо можеш - 2» та нові серії серіалів «Вороніни», «Щасливі разом», «Татусеві дочки».

 

На осінь та інші періоди готуються серіал у жанрі драмеді власного виробництва, талант-шоу «Я співаю» за італійським форматом Io Canto, «Кнопка» з Сергієм Притулою та Олександром Педаном.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду