«Чорноморська ТРК» хоче у суді оскаржити результати цифрового конкурсу

17 Серпня 2011
14681
17 Серпня 2011
12:14

«Чорноморська ТРК» хоче у суді оскаржити результати цифрового конкурсу

14681
«Чорноморська ТРК» хоче у суді оскаржити результати цифрового конкурсу

«Чорноморська ТРК» планує подавати до суду на Національну раду з питань телебачення та радіомовлення  і просити визнати результати конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах (багатоканальних телемережах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5) із регіональним покриттям у Криму такими, що не відповідають дійсності. Про це «Детектор медіа» розказав Олександр  Янковський, генеральний продюсер  «Чорноморської ТРК».

 

Як уже повідомляла ТК, у Криму місця у мультиплексі МХ-5  у містах Алупка, Алушта, Білогірськ, Джанкой, Євпаторія,  Керч, Красноперекопськ, Старий Крим,  Судак,  Феодосія,  Ялта, селищя Ганнівці-РРС та Чапаївка, селищах міського типу Кіровськ, Партеніт та Фарос отримали: державна телерадіомовна компанія «Крим», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «Лідер ТВ». Також у Севастополі перемогли державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», ДО «Севастопольська регіональна державна телерадіокомпанія», ТОВ «Медіа ТБ Севастополь». А у Сімферополі - державна телерадіомовна компанія «Крим», ТОВ «Лідер ТВ», «Телерадіокомпанія ІТВ», ТОВ «ЄС Продакшен груп» (UBR).

 

ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» місць у мультиплексі не отримала.

 

«Ми спробуємо обдумати те, що відбулось. А надалі подаватимемо позов до українських судів. Якщо українські суди не визнають нашу правоту, тоді ми дійдемо до Європейського суду», - зазначив пан Янковський

 

Нагадаємо, 16 серпня Нацрада розпочала підводити підсумки конкурсу на місця у цифрових мультиплексах з регіональним покриттям. За словами голови Нацради Володимира Манжосова, на регіональне та місцеве мовлення подано 1055 заяв від 182 телерадіоорганізацій. З них 37 регіональних і 135 місцевих мовників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14681
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду