UBR хоче стати найпотужнішим у регіонах. Переміг у Києві, Львові, Харкові і 8 інших облцентрах

17 Серпня 2011
16050
17 Серпня 2011
16:05

UBR хоче стати найпотужнішим у регіонах. Переміг у Києві, Львові, Харкові і 8 інших облцентрах

16050
У Вінниці, Сімферополі, Полтаві, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові
UBR хоче стати найпотужнішим у регіонах. Переміг у Києві, Львові, Харкові і 8 інших облцентрах

Телеканал UBR планує у новому сезоні стати найпотужнішим діловим інформаційно-аналітичним ресурсом. Про це він повідомляє у своєму прес-релізі.

 

«Мы пришли к тому, - зауважує шеф-редактор каналу Аліна Титова, - чтобы расширить вещание по всей территории нашей страны. Особое внимание будем уделять кардинальному увеличению объема региональных новостей. Проведенные нами исследования показали растущий спрос на них со стороны бизнеса. Мы уже твердо убеждены, что 30-40 процентов новостей должны составлять сообщения с различных уголков Украины».

 

«Техническое оснащение канала и особенности современных цифровых технологий дали возможность в 2011 году значительно увеличить объемы и частоту деловых новостей. С нового телевизионного сезона деловые новости выходят каждые 15 минут в постоянно обновляющемся формате. Именно по такому принципу работает, например, всемирный новостной канал EuroNews», - зазначається у повідомленні.

 

Нагадаємо, UBR в особі ТОВ «ЄС Продакшен груп» бере участь у конкурсі на вільні місця у цифрових мультиплексах. Він претендує як на загальнонаціональне покриття, так і на частоти в окремих областях.

 

16 серпня каналу вже дали частоти у Вінниці, Києві і Симферополі.

 

17 серпня каналу також дали місце у Львові, Рівному, Полтаві, Тернополі, Харкові, Хмельницькому, Чернігові.  Причому місцеві телекомпанії до лави переможців майже в усіх цих містах взагалі не потрапили.

 

Нещодавно стало відомо, що UBR, що належить компанії ESG, продано іноземному інвестору. Цю інформацію агентства «РБК-Україна» «Детектор медіа» підтвердив маркетинг-директор ESG Михайло Іртлач. Під час презентації у Нацраді 15-го серпня представниця каналу також підтвердила продаж і уточнила, що Юрій Каплуненко, основний власник і керівник групи, продав свою частку.

 

За припущеннями гендиректора ТВі Миколи Княжицького, продаж є формальністю, покликаною убезпечитися від звинувачень у зловживанні: «Казки про те, що ніби-то цю компанію продали невідомо кому виглядають дешевим піаром, покликаним покрити корупцію» (Юрій Каплуненко - чоловік першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко). Назву свого іноземного інвестора канал досі не оприлюднив.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16050
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду