Група «1+1» виграла тендер на показ Ліги чемпіонів та Ліги Європи

4 Серпня 2011
15512
4 Серпня 2011
19:50

Група «1+1» виграла тендер на показ Ліги чемпіонів та Ліги Європи

15512
І стала партнером УЄФА замість «Поверхности»
Група «1+1» виграла тендер на показ Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Група «1+1» виграла тендер на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи сезону 2011/2012. Про це керівництво УЄФА заявило 4 серпня, повідомляє прес-служба групи.

 

Також у цей пакет входить матч за Суперкубок УЄФА.

 

«Канали "1+1" та "2+2" транслюватимуть принаймні один матч Ліги Чемпіонів у ігровий тиждень, а також кращі моменти матчів. Матчі Ліги Європи за участю українських команд, а також фінал Ліги Європи будуть показані на каналі "1+1"», - йдеться у заяві УЄФА.

 

За інформацією прес-служби, права на такі турніри вперше за 10 останніх років будуть належати напряму каналу, а не іншим компанія, які надають ці права мовникам. Нагадаємо, що раніше власником прав в Україні була компанія «Поверхность», яка продавала субліцензію телеканалам. Тепер, як ідеться в заяві УЄФА, замість «Поверхности» партнером УЄФА в Україні стала група «1+1».

 

Генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко обіцяє, що його канали забезпечать трансляцію на «максимально високому рівні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15512
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lin
4619 дн. тому
Поверхность наконец то в заслуженой попе!
fcw
4619 дн. тому
Було б цікаво почитати коментар Самойленка на цей провал. Чекаємо зустрічного ходу від "Телекритики"! До того ж, прикро,що доведеться слухати коментар істеричного хлопчика Циганика,замість профі Джулая і Босянка. Загалом прикро,що загнувся "Спорт 1",там дійсно все було класно, але не вдалося з менеджментом. Чекаємо від "Телекритики" розгорнутого матеріалу на тему смерті "Поверхность ТВ".
Петро
4619 дн. тому
лодку по дурному назвали від слова повєрхностний і замість феншуя краще б маркетологію підчитувати
Qcumber
4620 дн. тому
Єдине, напевне, чого мені не хотілося б, так це чути їх на матчах Шахтаря. Сподіваюсь, що там поставлять нормальних коментаторів, які не будуть вболівати проти кротів...
Qcumber
4620 дн. тому
Ну от: є шанс як і раніше чути Джулая і Босянка на Єврокубках. А відмова від ЛЧ і ЛЄ для "Повєрхності" фактично означає смерть компанії. Недовго "Спортам" вже залишилось...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду