Дмитро Шепєлєв вестиме «Розсміши коміка» на «Інтері»

4 Лютого 2011
27767
4 Лютого 2011
13:05

Дмитро Шепєлєв вестиме «Розсміши коміка» на «Інтері»

27767
Дмитро Шепєлєв вестиме «Розсміши коміка» на «Інтері»

Гумористичне шоу каналу «Інтер» «Розсміши коміка» разом із Володимиром Зеленським та Михайлом Галустяном вестиме Дмитро Шепєлєв. Про це він повідомив ТК особисто.

 

Як уточнили у прес-службі «Інтера», Володимир Зеленський та Михайло Галустян виконуватимуть роль журі, яке, за умовами проекту, учасники мають розсмішити, «а Дмитро Шепєлєв контролюватиме цей процес».

 

Нагадаємо, шоу «Розсміши коміка» створене за оригінальною ідеєю. За грошовий приз учасники повинні будуть розсмішити професійних гумористів. Гра проходитиме у п'ять етапів, на кожному з них учасник має право забрати свій виграш. Кожен етап триває 1 хвилину, і за цей період має розсміятись хоч один з коміків. У першому турі переможець отримує одну тисячу гривень, у другому - 5 тис., у третьому - 10 тис., у четвертому 25 тис., і у п'ятому - 50 тис. гривень.

 

Як писала ТК, ISTIL Studios співпрацюватиме з каналом «Інтер», який зніматиме на базі продакшну проект «Розсміши коміка».

 

У 2010 році Дмитро Шепелєв вів ігрове шоу «Граєш чи не граєш?» на телеканалі «Україна». У прес-службі каналу повідомили, що новий сезон програми поки не планується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27767
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знаю тарифы
4828 дн. тому
Димка что проститутка бегает туда, где больше заплатят. У Шустера растет хорошая смена)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду