Серед кандидатів у члени Нацради є особи з купленими дипломами?

15 Червня 2010
24670
15 Червня 2010
12:23

Серед кандидатів у члени Нацради є особи з купленими дипломами?

24670
Серед кандидатів у члени Нацради є особи з купленими дипломами?

Деякі кандидати на посаду членів Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, за інформацією «Коммерсантъ-Украина», мають куплені диплому про вищу освіту. Про це повідомляє видання з посиланням на  джерела в парламентському Комітеті з питань свободи слова та інформації.

 

Як вже повідомляла ТК, на членство у Нацраді претендує 24 кандидати.

 

Як пише газета, не всі кандидати пройдуть попередній відбір у профільному комітеті, оскільки деякі претенденти були подані з запізненням, також є і такі, у яких були виявлені куплені документи про вищу освіту.

 

«Я чув про проблему з дипломами. Є і неправильно оформлені документи», - цитує ««Коммерсантъ-Украина» народного депутата та члена профільного комітету Олександра Голуба.

 

Однак у коментарях ТК пан Голуб не підтвердив цю інформацію, зазначивши: «Я безпосередньо цього не знаю. Я знаю з секретаріату президента, що є неправильно оформлені документи, є не всі подані документи. А щодо куплених чи не куплених дипломів у мене інформації не має».

 

Також інформація про підроблені дипломи не відома й іншим членам комітету, зокрема, Юрію Стецю та Андрієві Шевченку. За словами пана Шевченка, зараз комітет тільки  вивчає  документи кандидатів.

 

Нагадаємо, у коментарях ТК завідувач секретаріату комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Юрій Гирик наголошував, що  комітет звернувся з запитом до Міністерства юстиції з проханням вказати, які з організацій, що висунули кандидатів, є  всеукраїнськими громадськими організаціями у галузі діяльності ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24670
Читайте також
25.06.2010 10:00
Мар'яна Закусило
58 005
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Але
5057 дн. тому
Да все будет хип-хоп. Как всегда. А если взять в члены Нацрады Лигачеву, Милосердова, Миронович из Полтавы, Ракину из Нацрады, Кипиани, можно Веру Черемных из "Журналиста Украины", да еще пару классных технарей, и чтобы все меньше балакали, а хоть что-нибудь улучшали, — тогда будет не просто хип-хоп, как всегда, галстук-юбки показали, и на Канары, а будет гораздо лучше, то есть не просто презентации-инсталляции, а реальная цифра к 2012 году в Украине, реальная журналистика как искусство и т. д. и т. п.
А що тут дивного?
5057 дн. тому
Тю. Скрізь у владі такі люди (з купленими дипломами) є, а тут що, рай? Тому що послідовно потрібно! За чотири роки напишуть "На членство у Нацраді претендує людина з дипломом". :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду