Хорошковський заявив, що він готовий продати «Інтер»

11 Червня 2010
23947
11 Червня 2010
22:39

Хорошковський заявив, що він готовий продати «Інтер»

23947
Хорошковський заявив, що він готовий продати «Інтер»

Під час дискусії у студії «Шустер live» голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський заявив, що готовий продати свій медіа бізнес - групу каналів «Інтер». Зокрема він зазначив, що між посадою держслужбовця та медівласника він уже зробив вибір на користь першого. «Я готовий продати свій бізнес. Купуйте!» - сказав він.

 

На закиди деяких учасників дискусії, зокрема Миколи Княжицького, про те, що право власності пана Хорошковського на медіагрупу «Інтер» досі залишається непрозорим, голова СБУ запевнив, що саме він є кінцевим власником цього медіаресурсу і запропонував усім, хто сумнівається в цьому, приїхати до нього та подивитися відповідні документи.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23947
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Собственников - на свет!!
5063 дн. тому
кстати а можно посмотреть на Коломойского? Пригласите его на Шустера - пусть рассказжет про свободу слова и Одесский Припортовый.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5064 дн. тому
Заява Хорошковського нічого не варта. З його боку це була звичайна гра на публіку. Ніхто "Інтер" не купить, бо він його не продасть: або перехоче, або виставить нереально високу ціну. Так що його слова - дешевий трюк і не більше
Знающий
5065 дн. тому
А у Кисилёва выбежали лесбиянки из FEMEN. Домашняя заготовка редакторов Кисилёва. А сам Евгений обманул, сыграв бездарно свою роль... Позор!
Софт
5065 дн. тому
Вранье не отбелишь. Ничего не знал и вообще нипричем. Не выдержал и сдулся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду