Віктор Ющенко призначив членами Нацради Андрія Мирошніченка і Ларису Мудрак

23 Лютого 2010
25624
23 Лютого 2010
20:32

Віктор Ющенко призначив членами Нацради Андрія Мирошніченка і Ларису Мудрак

25624
Віктор Ющенко призначив членами Нацради Андрія Мирошніченка і Ларису Мудрак

Президент Віктор Ющенко призначив членами Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Андрія Мирошніченка і Ларису Мудрак. Відповідні укази оприлюднені на сайті глави держави 23 лютого (№ 229/2010 і № 230/2010).

 

Членів Нацради призначено відповідно до п. 13 ч. 1 ст. 106 Конституції України (президент призначає на посади та звільняє з посад половину складу Національної ради) і ст. 6 закону про Національну раду (президент призначає члена Нацради протягом одного місяця з дня припинення повноважень члена, який був призначений президентом).

 

Лариса Мудрак з березня 2007 року обіймала посаду керівника Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента, а до того була керівником прес-служби Секретаріату.

 

Андрій Мирошніченко з квітня 2005 року був членом Національної ради і, як повідомляла «Детектор медіа», 22 лютого 2009 року був звільнений президентом.

 

Як писала «Детектор медіа», пропозицію стати членом Національної ради 23 лютого відхилила прес-секретар президента Ірина Ванникова.

 

Нагадаємо, 22 лютого 2009 року президент відправив у відставку членів Нацради Ігоря Куруса й Андрія Мирошніченка.

 

Раніше, 24 листопада 2009 року, Віктор Ющенко звільнив з Нацради Владислава Лясовського і призначив на його місце Оксану Головатенко.

 

Три роки тому, 7 лютого 2007 року, президент звільнив Юрія Сторожука, задовольнивши його прохання про відставку, і призначив членом Нацради Тетяну Мокріді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25624
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдолюб
5165 дн. тому
Это всяким жадным самоуверенным людям так хотелось бы. А будет,как обычно все по другому. В этой сфере серьёзные люди ценят не лакеев,а профессионалов. Поэтому и у Мирошниченко и у Плаксюка всё будет хорошо. И Янеку,как и любому другому Президенту,примитивные самовлюбленные лакеи не нужны. Они свою службу уже сослужили. Как умели.
Правдорез
5165 дн. тому
Через пару дней пятерке придется отвечать за криминал. У Герман все заметано и прикрывать будет некому. А больше других это будет касаться Плаксюка, который теперь у них главный и которого использовали по полной программе
Правдоруб
5165 дн. тому
А Куруса он все-таки из-под удара вывел... Ведь на самом деле именно он был верным псом Балоги с Ющем и баблос им заносил, мультиплексы мутил... А Ванникова правильно сделала, что отказалась... Понимает ведь, что новый През (по другому УЖЕ язык не поворачивается эту должность называть и, судя по всему, уже не повернется) все равно ставленников предыдущего Преза снимет в первую очередь!
Поціновувач
5165 дн. тому
Діючй Гарант все-таки дбає про "своїх" людей... А от цікаво, куди призначить Юля Володимирівна Т. свого "Вірного Лакея" - Васю іЛащука, який так вірно їй служить, що аж відмовився транслювати в прямому ефірі інавгурацію новообраного Президента України... І на що цей "тамада" надіється?... Адже вкрадені гроші від дитячого Євробачення виділені Ю.В.Т. дуже швидко закінчаться, а апетит та амбіції у Васі неабиякі !!!...
Папаша
5165 дн. тому
Пора Лясовского назначать. Вдвоем с Мирошниченко они полный звиздец.
Іван Петрович
5165 дн. тому
Та ні! Мірошниченкові доручено вепрів на людей поміняти :)
Вепря
5165 дн. тому
Верх беспредела: уже плачены переоформление лицензий 5 каналу и ТВі за увеличение мощностей передатчиков. Без заседаний и решений нацсовета! Это делал уволенный день назад А.Мирошниченко. Вновь назначенный А.Мирошниченко для того и назначался, чтобы довершить аферу.
Молдаванин
5165 дн. тому
"їй надійшла пропозиція від глави Секретаріату Президента Віри Ульянченко стати членом Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, але вона відмовилась від цієї пропозиції. «Я відмовилась, тому що хочу бути в команді Ющенка», - сказала пані Ванникова". То в якій же команді хочуть бути ці люди, які в цій ситуації захотіли пообслуговувати Віру Ульянченко?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду