Директор ТРК «Ера» Василь Климчук веде ранкову програму на Кіровоградській ОДТРК

16 Жовтня 2009
16190
16 Жовтня 2009
16:29

Директор ТРК «Ера» Василь Климчук веде ранкову програму на Кіровоградській ОДТРК

16190
Директор ТРК «Ера» Василь Климчук веде ранкову програму на Кіровоградській ОДТРК

Директор телекомпанії «Ера» та ведучий проекту «Україна online» Василь Климчук веде ранкову  програму «За кіровоградським часом» на Кіровоградській ОДТРК. Про це ТК повідомив директор  телекомпанії Сергій Омельчук.

 

«За кіровоградським часом» в ефірі з 7 жовтня, виходить у слоті 7.00-9.00. За словами Сергія Омельчука, Василь Климчук є автором та співведучим проекту.

 

«Він двічі на тиждень, четвер та п'ятницю, працює в студії. А в решту днів ефіри ведуть наші журналісти -  Іван Гребенюк та троє студенток Кіровоградських вишів», - зазначив Омельчук.

 

За основу проекту був взятий формат програми «Доброго ранку, Україна» та «Україна online».

 

Як розказав ТК пан Омельчук, проект був запущений за три тижні:  «Цей проект для нас нова якість. Ми зараз знаходимось у тому періоді, коли цей проект дозволить кардинально перебудувати всю сітку компанії. За жанровим параметром. Адже зараз час відмовитись від деяких проектів, які вже не цікаві глядачам».

 

Також, за словами Сергія Омельчука,  незабаром в ефірі може з'явитись ще й аналогічний вечірній проект.

 

Як повідомили ТК у прес-службі телеканалу «Ера», Василь Климчук  на сьогодні перебуває у відпустці, яка триватиме ще два тижні. Неофіційну інформацію щодо того, що Климчук начебто написав заяву на звільнення, у прес-службі не підтвердили.

 

Сам Василь Климчук від коментарів ТК відмовився, однак місцевому виданню «Україна Центр» він розповів про своє ставлення до регіональної ОДТРК.

 

«Я раньше много разного слышал о Кировограде. Даже такое: Украина - ж...а, а Кировоград - ее центр. Я не согласен с этим. К тому же Кировоград, как ни странно, по техническому оснащению стоит на уровне со многими центральными каналами», - сказав Климчук в коментарі «Україна Центр».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16190
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tayson
5290 дн. тому
Тайсон. Підтверджую. Лайно. Такі люди думають лише про себе! Інші для нього лише спосіб заробітку. А гроші - це все що тішить Климчука!
Леся
5299 дн. тому
Василь- хамло рідкісне
482
5299 дн. тому
Ну в Кіровограді вже відчули! Багато людей приходило влаштовуватись на роботу в новий проект, але в результаті лишається стопка резюме і "Нам ето нє інтєрєсно, ето гамно.." Складлося стійке враження, що для нього всі люди гомно.. І зверхність і понти - це друге ім"я Климчука. До тих кому - таки "пощастило" ставлення не набагато ліпше. Чуть шо : " Не нравіца - будєм прощатца! У мєня стопка резюие(див. вище)" . Така от фігня. В нашому місті важко з роботою, того народ і пробує влаштуватися в новому проекті, але для "Київських" всі вони лишень купа гімна, чку легко можна замінити іншою.. Насправді дуже шкода, адже впевнений, що можна організувати нормально робочий процес і до людей ставитися по людськи.. Але всі люди різні і тяжко стрибнути через голову... ТОж замість нового свіжого проекту - маємо купу понтів і звичайну політичну заказуху партії Батьківщіна в лиці місцевого бізнесмена (давнього спонсора БЮТ) Станіслава Бєрьозкіна. За пів року "гастрольори" поїдуть, а нам лишиться неприємний осадок.. І новий - старий досвід. Адже це все для Українського телебачення вчорашній день, а для кіровоградського-занудного - диво))
Олена
5299 дн. тому
Василь думає, що в Кіровограді він звізда, поводиться відповідно. Понтів багато, а так - нічо особливого
Vona
5300 дн. тому
Якщо б телекомпанії виживали, або ж процвітали зважаючи на міграції таких «зірок», як пан Климчук, то 80% всіх телеканалів (таких як «Інтер», «1+1», Новий канал, «СТБ», «Київ» та багато інших) можна було вважати там де зазначив відвідувач BAZ. Просто «ЕРА Климчука» закінчилась вже давно! І це на найкраще! Як то кажуть «естественный отбор»... все змінюється, все міняється… А Кіровоградське телебачення – напевно і є тією планкою, на яку може розраховувати пан Василь.
Глядач
5301 дн. тому
НАРЕШТІ ЦЬОГО CENSORED ВИКИНУЛИ З ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЕФІРУ! найстрашніше не те, що Климчук залишився зі своїм телевізійним світоглядом в середині 90-х, а те яка він людина! зверхнє, зарозуміле, грубе і нахабне CENSORED!!! вірю, він вже ніколи не повернеться в ефір!!! П.С. цікаво, чи багато людей, які мають досвід співпраці з Климчуком, хотіли би ще раз з ним попрацювати в одній команді??? Вася, а тобі казали люди, що все колись скінчиться!!!! а ти не вірив....
пошановувач
5301 дн. тому
Просто канал скинув баласт який уже всіх задрав!!! А Кировоград скоро дізнаеться про цю "зірку" .
Лозинський
5301 дн. тому
Вася, я чекав на тебе все житья))
BAZ
5303 дн. тому
Не знаю, як там у Кіровогарді, але, судячи з міграції Климчука, на "Ері" - точно ж...а
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду