Володимир Фесенко вестиме щоденну програму на «Сіті»

6 Травня 2009
30464
6 Травня 2009
16:35

Володимир Фесенко вестиме щоденну програму на «Сіті»

30464
Володимир Фесенко вестиме щоденну програму на «Сіті»

Політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента»  Володимир Фесенко вестиме  новий проект на телеканалі «Сіті». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

За словами пана Фесенка, це буде 15-хвилинна програма формату гостьової студії. «Це буде розмова з гостем програми – ньюзмейкером дня або  людиною, яка компетентна в обговорюваній проблемі», – розповів він. Проект стартує 12 травня і виходитиме в ефір із понеділка по четвер близько 21.00. Програма називатиметься «Р. S. День - Сіті».

Поки що героїв перших програм не визначено. «Ми подивимось, яка буде ситуація на початку пленарного тижня, – каже пан Володимир, – оскільки очікується, що це буде дуже напружений тиждень, можливо, з політичними сенсаціями, тож дуже вірогідно, що це буде гість із парламенту».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30464
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 703
02.06.2009 09:03
Мария Старожицкая, «Профиль»
9 249
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ой
5439 дн. тому
Володя, только не пис день (Р. S. День), пожалуйста!
OBI-Consulting.eu
5439 дн. тому
ненедо, ля-ля, ахерець! Владимир - шарит!
ахерець
5439 дн. тому
этот на сити, бородавочник на трк киев- политолохи мля
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду