СТБ покаже 3 і 4 сезони серіалу «Доктор Хаус»

26 Січня 2009
16175
26 Січня 2009
11:33

СТБ покаже 3 і 4 сезони серіалу «Доктор Хаус»

16175
СТБ покаже 3 і 4 сезони серіалу «Доктор Хаус»

Телеканал СТБ задоволений показниками американського телесеріалу «Доктор Хаус» і планує продовжити його показ. Як повідомила «Детектор медіа» керівник відділу бренд-маркетингу каналу Вікторія Волонтирець, після завершення 2-го сезону серіалу 18 лютого відразу розпочнеться показ 3-го.

 
Раніше повідомлялося, що СТБ придбав 2 сезони «Хауса», дубльовані українською, і прийме рішення щодо продовження показу, якщо показники серіалу будуть задовільними. За словами пані Волонтирець, канал уже придбав 3 і 4 сезони. На відміну від 1-го сезону, який озвучувала компанія «Так Треба продакшн», озвучуванням наступних сезонів займається безпосередньо відділ підготовки програм до ефіру каналу СТБ. Голосом Хауса залишиться Юрій Гребельник, усі інші чоловічі голоси – Юрій Ребрик, жіночі – Тетяна Зимовенко. Режисер дубляжу – Луїза Попова, переклад – штатних редакторів перекладу каналу СТБ.
 
Медичний детектив  «Доктор Хаус» (House M.D., виробництво Heel and Toe Productions, Shore Z Productions, Bad Hat Harry Productions, у США транслюється мережею Fox) стартував на СТБ о 00.00 із повтором наступного дня о 18.10 7 грудня. За цільовою аудиторією СТБ – 14-49 «50 тисяч+» - показ о 00.00 – 01.00 має середній рейтинг 1,74% і частку 11,58% (рейтинг сягав 2,64%, частка -  19,23%), показ о 18.10 – 19.00 – середній рейтинг 2,09% і частку 8,39% (рейтинг сягав 3,15%, частка 12,09%). Середній рейтинг СТБ у січні за цією аудиторією - 1,53%, частка - 9,44%. Середні показники за минулий тиждень - рейтинг 1,44%, частка 9,92%.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16175
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бубу
5543 дн. тому
качайте сериал с инета и не мучайтесь! Давно так делаю и телек практически не смотрю.
Оксана
5564 дн. тому
Я очень огорчена тем, что у телеканала СТБ что-то не сложилось с маркетингом... АБСОЛЮТНОЕ большинство работающих людей - аудитория сериала "Доктор Хаус"!!!!!! И НИКТО не в состоянии телепатировать со своих рабочих мест к экранам телевизоров, или пожертвовать своим драгоценным сном ради того "большинства" (так называемого), которое , по Вашему мнению, смотрит в удобное для НАС время повторяющиеся серии Кулагина.... Прощай навсегда, СТБ...!
Аня
5566 дн. тому
Сериал классный, но время действительно неудобное!!!! 19.00-20.00
Агнесса
5567 дн. тому
Уважаемый аноним, уже второй раз за два дня вы даете мне ценные советы! Даже не знаю, как благодарить! Боюсь только, как бы сахрупкий сайт Телекритики не обрушился от масштабов вашего дидактического гения!!! Но господа-рекламодатели, вас дурят! Вы башляете такое бабло за прайм-тайм, а его и нет вовсе! Большинство - вот оно, полуношники! Все 1,78 прОцента! :) А жаль, что не осталось в Украине каналов, которые могут поставить уный сериал в лучшее время. На старых "плюсах" он взял бы процентов 15... :(
сорри. опечатка
5567 дн. тому
прЕмьера. конечно же
5567 дн. тому
Телеканалы под Вас подстраиваться не будут))) им от Вашего (лично) внимания не холодно и не жарко)) они подстраиваются под БОЛЬШИНСТВО - и привильно делают. большинство, судя по циферкам в новости - довольно. а по поводу сна и красоты - посмотрите на нашего примьера и учитесь прекрасно выглядеть при минимуме сна))) не хотите - никто не заставляет. но не нужно говорить, что это несовместимые понятия))) Доступно???))) Аривидерчи.
Агнесса
5568 дн. тому
А разве жизнь - это не сон? :) Нет в мире такого сериала, ради которого я бы пожертвовала здоровым 8-часовым сном и внешностью. Это пусть телеканалы под меня подстраиваются, если хотят моего внимания. Доступно?
Агнессе
5568 дн. тому
ерунда. я работаю по 10-12 часов в сутки. и успеваю смотреть. попробуйте, может полуится, а то так всю жизнь проспите. на работу хожу на 9 - 10 часов утра. и к бездельникам себя уж точно не могу причислить
Агнесса
5568 дн. тому
Замечательный сериал, но в отвратительное время. Лицезреть его могут только бездельники и люди ну очччень свободных профессий. А жаль... Я бы в 20.00 21.00 смотрела с удовольствием!
Тимофей
5568 дн. тому
отвратный перевод: затянут и незвучащий... интересно кто переводил? есть же у пинчука на ictv суперские переводчики...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду