Як били журналістів на Кловській: фото

3 Жовтня 2008
26535
3 Жовтня 2008
13:17

Як били журналістів на Кловській: фото

26535
Як били журналістів на Кловській: фото
3 жовтня о 14.30 в УНІАНі відбудеться прес-конференція щодо вчорашніх подій за адресою Первомайського, 5б.
 
Як повідомила «ТК» активістка ініціативи «Збережемо старий Київ» Інна Совсун, зранку 2 жовтня туди намагалися завезти техніку для початку будівельних робіт. Допомагали будівельникам 50-70 молодиків спортивної статури. Протестувати проти будівництва вийшли люди прилеглого до майданчика будинку, а яких уже посунулися стіни через вирубування дерев на схилі. У результаті сутички постраждало чимало людей, зокрема, одній жінці зламали носа, іншій – пальці на руці.
 
Така поведінка представників забудовника спровокувала людей вийти на захист своїх інтересів на акції протесту, яка відбулася вчора о 18.00. У результаті акції постраждали деякі активісти «Збережи старий Київ», одному з учасників розбили голову, а також кілька журналістів. Зокрема, фотокореспондентові «Коммерсанта» Олександру Течинському зламали руку . Цей факт зафіксовано на фотографіях Миколи Тимченка («Хрещатик»):
 
 
 
 
 
 
 Фото надані прес-службою ініціативи «Збережемо старий Київ»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26535
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коля
5654 дн. тому
Тимченко кстати сотрудник вечерки, а не крещатика
vo
5654 дн. тому
снимать телесные повреждения то есть к суд мед эксперту побои и подавать в суд и прокуратуру
5655 дн. тому
Надо срочно привлечь Алену Кочкину с 5-го канала, чтобы сделать репортаж о хулиганистых жителях окрестных домов. Как эти молодые и пожилые подонки мешали честной предпринимательской деятельности и подставляли свои головы и руки, чтобы их случайно ломали охранники.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду