Нацрада почала приймати заявки на «Телетріумф-2008»

9 Червня 2008
19464
9 Червня 2008
18:09

Нацрада почала приймати заявки на «Телетріумф-2008»

19464
Нацрада почала приймати заявки на «Телетріумф-2008»

Організаційний комітет Національної телевізійної премії „Телетріумф” оголошує про прийом творчих робіт на здобуття Премії „Телетріумф” за 2008 рік. Заявки прийматимуться з 16 до 30 червня.

 
Номінації, в яких визначатимуться лауреати телевізійного сезону на підставі поданих на конкурс творів:
 
1. Ведучий інформаційної передачі.
2. Ведучий розважальної передачі.
3. Репортер.
4. „Дебют”.
5. Телевізійний дизайн.
6. Документальний фільм (серіал).
7. Художній фільм (серіал).
8. „Відроджена історія”.
9. Спеціальний проект.
10. Місцеві новини.
11. Регіональна передача.
12. Дитяча передача.
13. Розважальна передача.
14. Музична передача.
15. Спортивна передача.
16. Суспільно-політична (аналітична) передача.
17. Інформаційна передача (новини).
 
Також буде визначено лауреатів „Телетріумфу-2008” у двох спеціальних номінаціях: „Фаворит преси” (премія журналістів) та за особливий внесок у розвиток українського телебачення (премія Національної ради).
 
Згідно з Положенням про „Телетріумф”, до участі в конкурсі допускаються твори авторів, колективів, телевізійних компаній (організацій, студій), перший показ яких відбувся в період з липня 2007 по червень 2008 року. Висування відбувається шляхом подачі заявок від фізичних осіб (самовисування), телекомпаній, компаній-виробників телепродукції, а також від творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.
 
Для участі у конкурсі на здобуття Премії до Оргкомітету необхідно подавати такі матеріали:
 
● заявку на участь у конкурсі на здобуття Премії на кожний окремий твір та/або кожну висунуту особу за затвердженою Оргкомітетом формою (буде подано на сайті http://www.nrada.gov.ua);
 
● довідку або інший документ, що засвідчує прем'єрну (першу) трансляцію твору в ефірі одного з українських телеканалів;
 
● конкурсні роботи на компакт-дисках у форматі DVD у двох варіантах: запис твору - окремо на кожен твір, який подається на конкурс, та/або на кожну особу, яка висувається (самовисувається) та змонтований матеріал хронометражем 3-4 хв.
 
Заявки прийматимуться в приміщенні відділу зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю Національної ради за адресою: 01601, м. Київ, вул. Прорізна, 2 (5 поверх, кім. 501-а). Контактний телефон: 278-75-75; електронна адреса: pressa@nrada.gov.ua.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19464
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду