Тимур Мирошниченко стал отцом

Тимур Мирошниченко стал отцом

18 Червня 2018
1525
18 Червня 2018
15:09

Тимур Мирошниченко стал отцом

1525
В семье телеведущего родилась дочка
Тимур Мирошниченко стал отцом
Тимур Мирошниченко стал отцом

Сегодня, 18 июня, ведущий «Евровидения – 2017» Тимур Мирошниченко стал папой. Об этом он сообщил на своей странице в Инстаграме, показав фотографию с новорожденной. Девочку назвали Мией.

«Привет, мир! Знакомься, это – Мирошниченко Мия Тимуровна! Родилась 18.06.2018 в 02:48! И с каждым днем мы будем знакомиться с тобой ближе!» – подписал снимок новоиспеченный папа.

Напомним, что Тимур Мирошниченко и Инна Рудник поженились в январе 2018 года. Уже вскоре после этого стало известно, что пара ожидает ребенка. А еще через некоторое время семья снялась в трогательной фотосессии.

Фото: Инстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1525
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду