Ольга Сытник родила девочку

Ольга Сытник родила девочку

1 Червня 2018
3237
1 Червня 2018
09:57

Ольга Сытник родила девочку

3237
Главный редактор «Украинская правда. Жизнь» показала первое фото дочки
Ольга Сытник родила девочку
Ольга Сытник родила девочку

Вчера, 31 мая, главный редактор сайта «Украинская правда. Жизнь» Ольга Сытник родила дочку. Об этом она сообщила на своей странице в Фейсбуке сегодня утром. И написала, что девочку назвали Станиславой.

Ольга Сытник ушла в декрет или, как она сама выразилась, «погулять на лето» в середине мая. «За старшую» на сайте осталась Ирина Андрецив. Сама Ольга призналась, что пока не знает, когда вернется к работе.

Фото: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду