Маша Ефросинина чуть не попала на операционный стол в Луцке

Маша Ефросинина чуть не попала на операционный стол в Луцке

19 Травня 2018
3105
19 Травня 2018
10:02

Маша Ефросинина чуть не попала на операционный стол в Луцке

3105
Телеведущая опубликовала трогательный пост благодарности врачам местной государственной больницы
Маша Ефросинина чуть не попала на операционный стол в Луцке
Маша Ефросинина чуть не попала на операционный стол в Луцке

Телеведущая Маша Ефросинина нынче ездит по городам Украины с мастер-классами для женщин «Ты у себя одна». В «юбилейном» для путешествия ведущей, 20-м городе – Луцке с Ефросининой случилась неприятность – скрутило живот. Об этом телеведущая рассказала в своем Инстаграме.

По ее словам, все указывало на то, что это аппендицит. Ефросинина отправилась в обычную государственную больницу Луцка, и была не только поставлена на ноги, но и полностью очарована местными хирургами.

«Коли в приймальному відділенні нас зустрів пан Сергій, Оля тихо промовила: «Який красивий, він що з серіалу Черговий Лікар?» – рассказала о своем приключении Ефросинина, что примечательно, на украинском языке. – Потім прийшов не менш симпатичний пан Олександр, оглянув мене, і сказав те, за що я його буду довіку любити: «Нє, її треба відкачати – в мене жінка ввечері на неї збирається!» Побігли на УЗІ, я їм виймаю мозок чи треба мене оперувати, але ж в мене виступ? Після всіх оглядів (обожнюю лікарський гумор) я отримала вердикт: «Ми, звичайно, можемо тебе прооперувати, але виключно для того, щоб ти в нас тиждень полежала і попрактикувала українську».

В конечном счете, на мастер-класс Маша Ефросинина все-таки успела. Теперь уверяет, что с ней все хорошо – просто дали о себе знать ее заокеанские путешествия, смена климата и воды.

Фото: Инстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду