Тимур Мирошниченко скоро станет папой

Тимур Мирошниченко скоро станет папой

24 Квітня 2018
2159
24 Квітня 2018
15:38

Тимур Мирошниченко скоро станет папой

2159
Ведущий «Евровидения – 2017» показал беременную жену
Тимур Мирошниченко скоро станет папой
Тимур Мирошниченко скоро станет папой

Телеведущий Тимур Мирошниченко, который в январе женился на Инне Рудник, уже готовится стать отцом. Ведущий «Евровидения – 2017» уже поделился фотографиями беременной жены с изданием Viva! и признался, что их семья пополнится девочкой.

«Мы еще до УЗИ как-то поняли, что будет девочка, – призналась журналистам Инна – Я, кстати, до того как была беременна, чисто гипотетически хотела воспитать мальчика, мужчину. А когда забеременела, помню был день, когда меня не тошнило, и я пошла по магазинам и купила себе платье. Я говорю Тимуру: «Это точно девочка, ей нравится шопинг» (улыбается). И с тех пор мы начали думать, что, наверное, у нас будет девочка. А когда нам на УЗИ подтвердили, мы обрадовались!».

Судя по фотографиям, радостное событие в семействе Мирошниченко совсем не за горами.

Фото: viva.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду