Микола Вересень: Керівництво «Радио Вести» обурюється «наїздом» держави, але не згадує про борги по зарплаті

Микола Вересень: Керівництво «Радио Вести» обурюється «наїздом» держави, але не згадує про борги по зарплаті

15 Лютого 2018
2674
15 Лютого 2018
14:30

Микола Вересень: Керівництво «Радио Вести» обурюється «наїздом» держави, але не згадує про борги по зарплаті

2674
Телеведучий Прямого каналу Микола Вересень вважає, що керівництво «Радио Вести» мало би згадати про заборгованість перед колишніми співробітниками радіостанції, а не обурюватися «наїздом» держави щодо подій у ТРЦ «Гуллівер». У листопаді 2017 року в медіахолдингу «Вести Украина» на запит «Детектора медіа» щодо заборгованості повідомили, що «законослухняні» та виплачують зарплату «у строк»
Микола Вересень: Керівництво «Радио Вести» обурюється «наїздом» держави, але не згадує про борги по зарплаті
Микола Вересень: Керівництво «Радио Вести» обурюється «наїздом» держави, але не згадує про борги по зарплаті

У коментарі «Детектору медіа» журналіст Микола Вересень сказав:

«Керівництво "Радио Вести" обурюється, що держава "наїхала" на редакцію через критику нинішньої влади. Мовляв, держава поводиться зухвало. Але керівництво забуло, що вже рік не може розрахуватися з колишніми співробітниками. При цьому поводиться по-хамському: "Чого телефонуєте? Як тільки будуть гроші, ви дізнаєтеся". Символічно, що колеги-журналісти, які висвітлюють ситуацію навколо приміщення "Радио Вести", про заборгованість не згадують».

Нагадаємо, колишні співробітники «Радио Вести» (ТОВ «ТРК “Дивосвіт”»), якому у березні 2017 року Нацрада відмовила у продовженні строку дії ліцензії на мовлення на частоті 104,6 МГц у місті Києві, у листопаді 2017 року повідомили «Детектору медіа», що  не отримали свої зарплати за останні три місяці роботи радіостанції.

Згодом прес-служба медіахолдингу «Вести Украина» надала відповідь на запит «Детектора медіа» щодо заборгованості перед колишніми співробітниками «Радио Вести», у якому повідомили, що «законослухняні» та виплачують зарплату «у строк».

Нагадаємо, 8 лютого представники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) взяли у своє управління всі приміщення на 31-му, 32-му і 33-му поверхах торговельно-офісного комплексу «Гулівер». При цьому майно забирали силою за фізичної підтримки двох підрозділів силовиків з військової прокуратури Генпрокуратури та Національної поліції.

Підставою для цього стала ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 28 вересня 2017 року, винесена в кримінальному провадженні №757/53395/17-к. За даними джерел «Детектора медіа» в правоохоронних органах, ця справа пов’язана з активами Олександра Клименка – колишнього міністра доходів і зборів часів президента Віктора Януковича.

16 листопада в редакцію медіахолдингу «Вести Украина» прийшли співробітники Військової прокуратури та Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. За інформацією джерел «Детектора медіа», візит Військової прокуратури в офісі «Вестей» 16 листопада 2017 року, де начебто відбувався процес передачі майна редакції у Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, пов’язаний зі справою колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якого називають власником медіахолдингу «Вести Украина».

15 грудня до меідахолдингу знову прийшли співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, у супроводі поліцейських.

3 лютого співробітники Агентсва намагалися прийняти в управління активи в офісі газети «Вести».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2674
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Йосип
2232 дн. тому
Шо, Миколо, кинули кляті москалі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду