Антин Мухарский убежал из Украины и напоследок пожаловался на Ирину Луценко и Павла Петренко

Антин Мухарский убежал из Украины и напоследок пожаловался на Ирину Луценко и Павла Петренко

15 Лютого 2018
4613
15 Лютого 2018
10:52

Антин Мухарский убежал из Украины и напоследок пожаловался на Ирину Луценко и Павла Петренко

4613
Шоумен планирует попросить политического убежища в одной из стран Европы
Антин Мухарский убежал из Украины и напоследок пожаловался на Ирину Луценко и Павла Петренко
Антин Мухарский убежал из Украины и напоследок пожаловался на Ирину Луценко и Павла Петренко

Шоумен Антин Мухарский на своей странице в Фейсбуке сообщил, что вынуждено покинул Украину. Не так давно артист демонстративно раздевался у здания Оболонского суда и на Майдане в знак протеста против неподъемной суммы алиментов, которые через суды добивается от него бывшая жена – телеведущая Снежана Егорова. По словам Мухарского, еще в 2013 году между ним и Егоровой был составлен договор, согласно которому он оставил бывшей жене все имущество, а так же обязался выплачивать алименты в размере 3 тысячи долларов (что на тот момент составляло 24, 3 тысячи гривен). Однако в течении последних лет финансовое положение Антина Мухарского значительно ухудшилось, и он подал в суд на пересмотр суммы алиментов. По словам шоумена, его заявление не рассмотрено судом до сих пор, а бывшая жена и ее сторонники систематично портят репутацию Мухарского на телевидении и в прессе.

«7-го грудня у Верховній Раді у другому читанні в рекордно швидкі терміни було прийнято законопроект #7277 про посилення відповідальності неплатникам аліментів, який в народі вже охрестили «Законом Сніжани Єгорової», – отметил Мухарский в своем посте. – 18 грудня його підписав Парубій. А 4-го січня і Президент України. Згідно з нововведеннями, державні і приватні виконавці можуть на власний розсуд встановлювати боржникам по аліментах заборону виїзду за кордон, відбирати водійські права, і право користуватися зброєю (тобто право на самозахист), доправляти до виконавця в кайданках в автозаку, відправляти на соціальні роботи і навіть запроторити до в’язниці, порушуючи цим не тільки Конституцію України, а й Женевську конвенцію. За декілька місяців до прийняття закону в ЗМІ було розгорнуто цілу кампанію з промоутування цих нововведень. А в ролі «головного злісного аліментника країни» було обрано вашого покірного слугу. Я вже не кажу про зграї осатанілих від запаху крові хижих жінок-месниць, що виливали на своїх колишніх мега-тонни бруду, водили хороводи в ефірах телеканалів і радіостанцій співаючи дифірамби і тюнінгованій прокурорші Луценчисі, і мєнстрюстіцію Пєтрєнкє, які теж наче побожеволіли і почали дозволяти собі підтримувати й ширити наклепи і брехню на мою адресу. Саме ви — Ірино Луценко і ви пан Петренко зробили те, що не змогли зробити зі мною Янукович і компанія. Я втратив віру у справедливість. Я писав до вас листи, я дзвонив вашим помічникам, аби принаймні ви мене вислухали... Вислухали мою історію, людини, яка через свою любов і віру у нову справедливу Україну втратила родину, не має права бачитися з дітьми, а тепер ще є оббріханою і спаплюженою найвищими державними чинами».

Все эти обстоятельства, по словам Антина Мухарского, принуждают его покинуть Украину и просить политического убежища в одной из европейских стран. Однако, как обещает шоумен, он еще обязательно вернется.

Фото: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду