Безсонні ночі та хітові танці: Маша Єфросініна відзвітувала, як провела відпустку

Безсонні ночі та хітові танці: Маша Єфросініна відзвітувала, як провела відпустку

21 Січня 2018
1451
21 Січня 2018
12:41

Безсонні ночі та хітові танці: Маша Єфросініна відзвітувала, як провела відпустку

1451
Телеведуча схудла на півтори кілограми та не змогла поплавати в морі
Безсонні ночі та хітові танці: Маша Єфросініна відзвітувала, як провела відпустку
Безсонні ночі та хітові танці: Маша Єфросініна відзвітувала, як провела відпустку

Телеведуча Маша Єфросініна нещодавно повернулася із сімейної відпустки в Дубаї. На своїй сторінці в Інстаграмі вона звітувала: за вісім днів відпочинку мала вісім безсонних ночей, жодного разу не купалася в морі (бо вода була дуже холодною), схудла на півтори кілограми та прочитала 136 сторінок книги.

Восемь дней отпуска. Итоги: ......................................................................... - Бессоные ночи - 8 ( Александр решил спать с нами) .......................................................................... - Солнечные ванны - 3 раза...................................... -Загар - 0................................................................... -Купание в море - 0 ( дико холодное) .................................................................. - Купание в бассейне - 4 раза ( но они были бесконечными, до посиневших губ и воплей Сани "нехочувыходить") .................................................... -Книга - 136 страниц ............................................... - Книги со сказками -37 раз ................................... - Вино красное - 2 бокала ....................................... - Вино белое - 1/2 бокала......................................... - Сладкое - 0 ( доеденное за Саней мороженое не в счёт) ........................................................................... - Все аттракционы Дубаев - done✌????....................... - Спортзал - 0............................................................ - Вес - минус 1,5кг..................................................... - Поход в кино с Наной - 1 ( "Игра Молли" #сильнорекомендую) ...............................................- Побег на шоппинг - 1 ............................................. - Танцы в номере под #угадайтекакуюпесню - 8дней ..........................................................................- Фраза "я не буду суп, я хочу пиццу"- 88 раз .............................................................................. - Игра в "догоняйименяповсемуотелю" - 12466 раз...............................................................................- Смех - ПОСТОЯННО ( у моей Наны отменное чувство юмора!) #двоенеодин #family #vacation #порадомой

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Також Єфросініна зізналася, що весь час танцювала з сином під «вгадайте, яку пісню». Власне, довго розгадувати не доведеться, бо син телеведучої – фанат пісні «Вите надо выйти». Навздогін Маша опублікувала нове відео сімейних танців під цю композицію.

Фото: Інстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду