Олег Винник VS «1+1» – раунд другий: у ТСН вийшов новий сюжет, у продюсера артиста – новий допис

Олег Винник VS «1+1» – раунд другий: у ТСН вийшов новий сюжет, у продюсера артиста – новий допис

Олександр Горбенко не підтверджує інформацію про те, що передумав подавати до суду
Олег Винник VS «1+1» – раунд другий: у ТСН вийшов новий сюжет, у продюсера артиста – новий допис
Олег Винник VS «1+1» – раунд другий: у ТСН вийшов новий сюжет, у продюсера артиста – новий допис
12 Січ 2018
0
16344

Суперечка між телеканалом «1+1» та командою співака Олега Винника продовжується. Після виходу сюжету ТСН, у якому журналісти показали глядачам, як живе родина артиста, та буцімто розкрили таємницю, кому саме присвячена пісня «Ніно», продюсер музиканта Олександр Горбенко в дописі на Фейсбуці пообіцяв, що захистом честі й гідності артиста опікуватимуться юристи.

Наступного дня в ефірі ТСН вийшов новий сюжет про співака.

«Вчора ми показали, де Олег Винник виріс, хто його кохані жінки, а вже сьогодні побачили прокльони на свою адресу і погрози судом, – повідомила ведуча ТСН Наталія Мосейчук. – Зокрема продюсер поп-ідола заявив, що зірку оббрехали. Олеже, ми вдячні, що ви якісно виконуєте свою роботу, але ми виконуємо свою. Тому Валентина Мудрик продовжує розповідати про вас».

У новому сюжеті журналісти фактично повторили інформацію з попереднього: знову показали старшу сестру Винника, яка підтверджує, що співак – не частий гість у родичів і нові вікна в домі вони поставили своїми коштами, а не за допомогою зіркового брата. Але цього разу в сюжеті з’явився продюсер артиста – Олександр Горбенко – який припустив, що жінка просто знітилася перед камерами.

«Ну розгубилася, сказала, що сказала, – зазначив Горбенко в сюжеті. – Звичайно, це неправда. Вони забезпечено живуть в рамках того соціуму, в рамках того місця, де вони знаходяться».

Щодо сімейного стану артиста, який після виходу сюжету теж став темою для палких обговорень серед прихильників Винника, продюсер не спростував і не підтвердив інформацію, подану журналістами «1+1».

«Якщо він забажає щось розповісти… Але я не думаю, тому що для нього це закрита тема», – заявив Горбенко.  

На сторінці у Фейсбуці продюсер Винника завчасно зізнався підписникам, що мав інтерв’ю на «1+1».

«Сподіваюся, що сказане мною, буде правильно змонтовано й розміщено в сюжеті, – написав він. – До речі, побачив відповідь прес-служби телеканалу, де пишуть про рейтинги програм за участі Олега Винника. Динаміка переглядів ТСН цього тижня така: в понеділок частка глядацьких переглядів складала 14,99, у вівторок – 12,22. В середу випуск з сюжетом про Олега Винника зібрав 16,43. Це за середнього показника глядацького перегляду програми за останній місяць 13-14… Думаю, коментарі зайві. Але не будемо глибоко занурюватися у світ телевізійних цифр, оскільки існує думка, що вони не завжди об’єктивні».

У коментарях під цим дописом розгорнулося обговорення нового сюжету ТСН. Там же Горбенко зізнався, що інтерв’ю з ним для ТСН тривало близько півгодини, але ніхто, як йому здається, так його й не зрозумів. Підписники в коментарях закликали артиста та його команду не відмовлятися від позову до суду (про що фактично йшлося в другому сюжеті ТСН). Олександр Горбенко відповів, що сам він про відмову від допомоги юристів не заявляв. Тобто він не підтвердив інформацію про те, що позову не буде.

«За все треба відповідати», – зазначив продюсер під пропозицією ігнорувати журналістів.

Фото: скріншот з відео

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 124
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 243
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 243
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду